Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

"ο μπαρμπα Στέλιος"

 - Να ρίξω κι εγώ μια καλημέρα στους "φανατικούς φίλους" οι οποίοι ρίχνουν  λάσπη στον ανεμιστήρα από το πρωί μέχρι το βράδυ και ακόμη δεν έχουν καταλάβει, πως δεν τους φοβάμαι και σε καμία περίπτωση δεν θα υποκύψω.
Φυσικά και είμαι εδώ για να συζητήσω με τον οποιονδήποτε ακόμη και δημόσια, με μια προϋπόθεση. Θα ζητήσουν δημόσια συγνώμη για τις απειλές προς την οικογένειά μου.
Πολύ σύντομα θα καταλάβουν πως θα εκτεθούν και θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν, αλλά τρύπα δεν θα βρίσκουν.
Το κακό είναι πως θα πάρουν κι άλλους ....στον λαιμό τους, αλλά εγώ είχα προειδοποιήσει τους πάντες. Ας πρόσεχαν.
Όσο για τους όψιμους της επικοινωνίας εκεί στην ΑΜΑΡΥΝΘΟ, τους ευχαριστούμε πολύ γιατί χωρίς λόγο και αιτία έβγαλαν προς τα έξω τα εσωτερικά προβλήματα και την συμπάθεια  που τρέφει ο ένας για τον άλλον.
Να είσθε όλοι σίγουροι πως στο τέλος θα την πληρώσει και πάλι ο κ. Αλεξανδρής ο οποίος δεν έχει βάλει την υπογραφή του, ούτε για τις μεταγραφές που έγιναν, ούτε στην οικονομική διαχείριση και φυσικά καμία σχέση δεν έχει με τους επικοινωνιολόγους της ομάδας.
Να μην ξεχάσω να γράψω πως ο μεγάλος χορηγός/χρηματοδότης δεν δίνει και πολύ σημασία στην διαχείριση των χρημάτων που έδωσε, γιατί απλά δεν ξέρει το ποδόσφαιρο και δεν ξέρει "τις τιμές" στην πιάτσα. Άλλοι αγόραζαν και κοστολογούσαν.
Ο χορηγός/χρηματοδότης θέλει να γίνει γνωστός στην περιοχή και πληρώνει τον τρόπο. Μόνο που διάλεξε λάθος τρόπο και λάθος ανθρώπους για να τον επικοινωνήσουν.