Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

....φαπούλες

 - Προσοχή, προσοχή. Σήμερα θα περάσει από την Εύβοια και την Χαλκίδα ο ένας και μοναδικός Αλέξης Τσίπρας. Θα καταλήξει στην Χαλκίδα στο Μελίνα Μερκούρη και καλά έκανε που δεν επέλεξε το Στάδιο Χαλκίδας ή το κλειστό Κανήθου, γιατί όλες οι παρέες όταν πάνε κάπου δεν ...παίρνουν λεωφορείο, αλλά ταξί αφού χωράνε..... 

- Πάντως καλό θα ήταν να πάει και η τροχαία στο Μελίνα Μερκούρη, γιατί θα έχουμε πολύ σπρώξιμο. Ο Ανδρέας και ο ΣΥΜΕΩΝ θα θελήσουν να είναι δίπλα στον Αλέξη, αλλά μάλλον στα μετόπισθεν θα καταλήξουν, αφού μπροστά θα είναι "οι θεσμικοί", Αποστόλου, Χατζηγιαννάκης, Αναγνωστάκης, Σόλιας κλπ. Αλήθεια η Ζωή θα είναι κάπου εκεί;

- Λένε πως η δήμαρχος κυρία Βάκα φρόντισε ώστε να εκπροσωπηθεί ο Δήμος, με την παρουσία του Δημοτικού υπαλλήλου από το Μπούρτζι, Γιώργο.

- Πληροφορίες που ήθελαν να είναι εκεί ο κ. Μπένος, μάλλον δεν ήταν σωστές, αφού ο κ. Μπένος χαρακτηρίσθηκε "παρακρατικός"!!!

- Θέμα υγειονομικού πρωτοκόλλου δεν υπάρχει, αφού αν και ο Αλέξης δηλώνει άθεος, ο ίδιος είναι Θεός και αυτοίπου θα συγκεντρωθούν τον λατρεύουν, αρα το Μελίνα Μερκούρη θα χαρακτηρισθεί για μια μέρα "χώρος λατρείας του άθεου Θεού" Αλέξη Τσίπρα και όλοι θα μπαίνουν ελεύθερα!!!!