Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης

 Η Περιφερειακή μας ομάδα έφτασε στα μισά περίπου της θητείας κλείνοντας δυο χρόνια σκληρής δουλειάς και μεγάλων δοκιμασιών. 
Εργαστήκαμε και παλέψαμε με όλη μας τη δύναμη και την αγάπη που έχουμε για τον τόπο μας, δίνοντας καθημερινές μάχες σε όλα τα μέτωπα μαζί με τους συμπολίτες μας, τους συνάδελφους μας στην αυτοδιοίκηση, τις υπηρεσίες μας και όχι μόνο.
Έχοντας ήδη υπηρετήσει τα δυο αυτά χρόνια ως Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλες και όλους για τη ....στήριξη, την εμπιστοσύνη και την αγάπη.
Περισσότερο από όλους όμως θέλω να ευχαριστήσω ένα νέο άνθρωπο, που είχε το σθένος και τη θέληση να βγει μπροστά, που άντεξε και κρατάει στα δύσκολα, που μας επιτρέπει να συνεχίζουμε τη μεγάλη μας αυτή προσπάθεια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στον Περιφερειάρχη μας Φάνη Σπανό και μια υπόσχεση, για το δεύτερο μισό της θητείας που μου κάνει τη μεγάλη τιμή να συνεχίσω να υπηρετώ από την ίδια θέση, πως θα το πράξω με ακόμα μεγαλύτερο μεράκι, σεβασμό και αγάπη για τον τόπο και τους συμπολίτες μας.