Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τελικά κάποιοι παίζουν τα ρέστα τους και δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο.
Οι ΣΥΡΙΖΑίοι θέλουν λέει να γίνονται έλεγχοι και στις εισόδους των ιερών ναών, όπως ακριβώς και στα ξενυχτάδικα!!!!  Να ελέγχουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, τα τεστ κλπ.
Τα του Αλέξη τα συντρόφια, έχασαν φαίνεται την γη κάτω από τα πόδια τους, αφού πλέον επενδύουν στους ανεμβολίαστους και στους άθεους.
Ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, μάλλον ...πρέπει να τον αφήσει τον Αλέξη στην κοσμάρα του και να μην δίνει σημασία στα λόγια του.

- Θα μας έρθει κι εδώ στην Χαλκίδα ο Αλέξης και δίπλα του εκτός από τον Αποστόλου και τον Χατζηγιαννάκη, θα δώσουν την μάχη για να βρεθούν δίπλα του ο Συμεών, ο Ανδρέας, ο Γιώργος και άλλα καλόπαιδα. Όποιος θέλει να έχει θέμα, ας πάει να καταγράψει τα σπρωξίματα για να βρεθούν δίπλα στον Αλέξη.

- Ο Αναγνωστάκης και ο Καλαθέρης θα κρατήσουν αποστάσεις ή θα πάνε να προσκυνήσουν τον σύντροφο Αλέξη;;;;; Θυμόσαστε που προεκλογικά ο Αναγνωστάκης δήλωνε πως δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ;;;

- Στην Νεοφύτου στο Βασιλικό, μπροστά από το 4ο Νηπιαγωγείο, πάνω στην διασταύρωση, κάποιοι άνοιξαν μια λακκούβα στον δρόμο, επειδή υπήρχε βλάβη ή κάποια σύνδεση έκαναν, αλλά ξέχασαν να κάνουν αποκατάσταση του οδοστρώματος. Υπάρχει θέμα γιατί σ΄ αυτόν τον δρόμο υπάρχει κίνηση αυτοκινήτων αφού δίπλα είναι και το Γυμνάσιο. Κάντε κάτι κύριοι αρμόδιοι.

- Κρούσματα και στα σχολεία και πλέον εμείς οι γονείς πρέπει να προσέχουμε τα παιδιά μας, αλλά και να ενημερώνουμε αμέσως το σχολείο, αν έχουμε κρούσμα στο σπίτι μας. Έχει σημασία να στείλουμε κι ένα μήνυμα σε κάποιους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι δεν φοράνε σωστά την μάσκα τους και αδιαφορούν.