Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Αμφιτρίτη Αλημπατέ - ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΘΩΟΙ!!!

ΘΕΑΛΟΣ 7
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΘΩΟΙ!!!
"Έλαμψε η αλήθεια και επικράτησε το Δίκαιο...!"

Μετά την Απόφαση του  Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας για ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΜΟΥ, ως  τέως Δημάρχου Ερέτριας, σήμερα γράφτηκε ο επίλογος μιας περιπέτειας εμού, της οικογένειάς μου και των συνεργατών μου.
Εχθές, ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!
Εχθές, δόθηκε για τελευταία φορά αποστομωτική απάντηση σε όλους όσοι όλη αυτήν τη μακρά περίοδο, από το 2015, διολίσθαιναν σε τακτικές και συμπεριφορές, οι οποίες ούτε στο ελάχιστο συνάδουν με την ηθική που πρέπει να χαρακτηρίζει τα δημόσια πρόσωπα
Τώρα η δικαίωσή μου είναι πανηγυρική!
Ταυτόχρονα, όμως, η Απόφαση αυτή αποτελείτην ύψιστη επιβράβευση του αγώνα μας για την κοινωνία, την οποία υπηρετώ με πίστη και αφοσοίωση στις αρχές της νομιμότητας και της χρήστης διοίκησης!
Τι έχουν να πουν τώρα η κυρία, η γνωστή μηνύτρια, που ακολούθησε το ....δρόμο των αίολων κατηγοριών για να εκλεγεί Δημοτική Σύμβουλος, επινοώντας, ερευνώντας και καταγγέλλοντας ανύπαρκτα σκάνδαλα της Δημάρχου και των συνεργατών μου;
Τι έχουν να πουν αυτοί που ήθελαν να εκλεγούν Δήμαρχοι μέσω συκοφαντιών  και κατηγοριών;
Όλοι αυτοί σήμερα αποκαλύφτηκαν και διαψεύστηκαν πανηγυρικά! 
Διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό, δηλητηρίασαν την Πολιτική ζωή του τόπου, αποπροσανατόλισαν, κηλίδωσαν προσωπικότητες, αμαύρωσαν το έργο για το Δήμο μας, το μόχθο μας, το πάθος, το μεράκι και την αγάπη μας, που μετουσιώθηκαν σε δεκάδες έργα, τα οποία υλοποιούνται σήμερα!
Εχθές, ήταν η τελευταία πράξη του Δράματος!
Ήταν η ημέρα της λύτρωσης, που ισοδυναμεί με Ανάσταση, μετά το Γολγοθά και τη Σταύρωση, που βίωσα εγώ και η οικογένειά μου!
Οι μάσκες, ήδη είχαν πέσει, με τις προηγούμενες 8 αθωωτικές Αποφάσεις των Δικαστηρίων!
Η τελευταία αθώωση τους άφησε έκθετους στα μάτια της κοινωνίας, που κρίνει πρακτικές και συμπεριφορές!
Ήθελαν η γνωστή κυρία και οι συν αυτή να γίνουν βασιλιάδες, αλλά δυστυχώς, αποδείχτηκαν " γυμνοί"!
Γυμνοί από ηθική, μέτρο και σεβασμό! Το θράσος και η κακία μόνο περίσσευαν
Και με αυτά ήθελαν να διοικήσουν το Δήμο Ερέτριας!
Ευχαριστώ από καρδιάς το Δικηγορικό Γραφείο
 ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΕΡΕΖΑΚΗΣ- ΝΑΤΑΣΑ ΚΕΛΛΙΔΟΥ και Συνεργάτες
 για το Δίκαιο αγώνα που έδωσαν μαζί μου και απεδείκνυαν τεκμηριωμένα την αθωότητά μου στις επανειλημμένες καταγγελίες, μηνύσεις, αναφορές και προσφυγές, που κατέθεσε εναντίον μου,  εναντίον των Δημοτικών Συμβουλων και εναντίον της οικογένειάς μου η τόσο γνωστή, πλέον, δημότης μας, για δήθεν σκάνδαλα για το δημοτικό ακίνητο ΘΕΑΛΟΣ.
Με τις πρακτικές τους η γνωστή μηνύτρια και οι συν αυτή, 
(οι οποίοι..τυχαίο;...έφτιαξαν ένα Συνδυασμό!!)
Χαλύβδωσαν το αγωνιστικό φρόνημα μου, το σθένος και και τη δύναμή μου και απέδειξαν την ηθική και τις αξίες μου, καθώς και την αγάπη και το σεβασμό μου στους Δημότες του Δήμου μας!