Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

.....σουτάκια

 - Πόσοι ακόμη προπονητές θα απομακρυνθούν από τους πάγκους των ομάδων της Εύβοιας και γιατί συμβαίνει αυτό; Απλά τα πράγματα και ευκολάκι η απάντηση. Οι προπονητές στην Εύβοια, διπλωματούχοι και μη είναι πολλοί, μα πάρα πολλοί. Οι προπονητές στην Εύβοια είναι κι φτηνοί σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό και φυσικά όσο εύκολα λένε το ΝΑΙ σε μια ομάδα, τόσο ευκολότερα τους απομακρύνουν οι παράγοντες. Υπάρχουν προπονητές που.... αναλαμβάνουν δωρεάν μια ομάδα και υπάρχουν και πολλοί οι οποίοι απαιτούν ελάχιστα χρήματα.

- Ας μη γελιόμαστε. Στην Εύβοια ελάχιστοι είναι οι προπονητές που έχουν απαιτήσεις και κάνουν κουμάντο πρώτα στον εαυτό τους και μετά στην ομάδα. Ελάχιστοι είναι οι προπονητές οι οποίοι βάζουν τους δικούς τους όρους και λυπούμαστε που θα το γράψουμε, ακόμη λιγότεροι είναι οι επαγγελματίες προπονητές, οι οποίοι θα δεσμεύσουν κάπως τους διοικούντες μια ομάδα.

- Μετρήστε το πόσες αλλαγές προπονητών έγιναν μέσα σε περίπου ένα μήνα και θα καταλάβετε γιατί πράγμα μιλάμε. Δυστυχώς οι συμβιβασμοί των προπονητών ξεπέρασαν κάθε όριο και αυτό δεν βοηθάει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Τι ομάδα να κάνεις και τι βάσεις να βάλεις, όταν αλλάζεις 2 -3 προπονητές κατά την διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής χρονιάς;