Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και προσέξτε πολύ. Τεράστιος ο αριθμός των κρουσμάτων και στην Εύβοια, αφού δεν πρέπει να βλέπουμε τα πάνω κάτω 50 που διαβάζουμε στα επίσημα στοιχεία. Αν γίνουν περισσότερα τεστ τότε θα δείτε τα κρούσματα σε τριψήφιο αριθμό.
Δυστυχώς το μπάχαλο το βλέπουμε και στα γήπεδα και όλοι κλείνουν τα μάτια τους, αλλά όταν θα ξεσπάσει το κακό τότε θα τρέχουν όλοι.... να κρυφτούν.

- Αλέξη ελπίζουμε να έχεις πάρει το μήνυμα από τον κόσμο ο οποίος παρά την μεγάλη κοινητοποίηση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες μέρες δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και σου γύρισε την πλάτη. Ούτε τα προβλήματα που έχει η Εύβοια δεν γνώριζες, αν και τα είχες γράψει στα παλιά σου τα παπούτσια όταν έγινες πρωθυπουργός.

- Να φύγει λες αυτή η κυβέρνηση, αλλά δεν μας λες ποιος θα έρθει να κυβερνήσει την Ελλάδα. Μια προοδευτική κυβέρνηση λες, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Θέλεις μια προοδευτική κυβέρνηση  με σένα και τον Γιωργάκη; Θέλεις μια προοδευτική κυβέρνηση μπαχαλάκηδων;

- Αλέξη σ΄ ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε. Είδαμε πως με τα πρόσωπα που τα 5 χρόνια που κυβερνούσατε δεν έκανες τίποτα, με αυτά ήσουν χθες στο Μελίνα Μερκούρη κα μάλιστα καθόταν σε καρεκλίτσες και όχι στην κερκίδα.  Αλέξη άντε γειά.

- Θα περιμένουμε να διαβάσουμε και κάποιο δελτίο τύπου της ΔΕΕΠ Εύβοιας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αφού δεν πρέπει να μείνει ασχολίαστο το πέρασμα Τσίπρα από την ΕΥΒΟΙΑ και κυριότερα τα ψέματα που είπε.

- Ο νέος πρόεδρος της ΔΕΕΠ Εύβοιας, ο κ. Μάλλιος πρέπει να πιάσει δουλειά, αφού το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κυβερνάει και πρέπει να προβληθεί το έργο της κυβέρνησης σε πείσμα αυτών που θέλουν να το μηδενίσουν.