Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Την καλημέρα μας στους σοβαρούς επικοινωνιολόγους εκεί στην ΑΜΑΡΥΝΘΟ, οι οποίοι δεν είναι σαν κι εμάς που μας διαβάζουν μόνο για να γελάνε.
Εμείς δεν είμαστε ειδικοί για να κάνουμε διάφορα γραφικά και να τα παρουσιάζουμε ώστε να δικαιολογούμε τον μισθό μας, όπως ακριβώς κάνουν κάποιοι επικοινωνιολόγοι εκεί στην ΑΜΑΡΥΝΘΟ.
Το πήραμε όμως απόφαση. Θα ψάξουμε να βρούμε μια δουλειά σε κάποια επιχείρηση γραφικών τεχνών για να μάθουμε τουλάχιστον όσα ξέρουν κάποιοι επικοινωνιολόγοι της Αμαρύνθου.
ΑΡΤΙΟι δεν θα γίνουμε ποτέ, αλλά κάτι θα μάθουμε κι εμείς.
Προσπαθούν οι αθεόφοβοι να επηρεάσουν τώρα την διαιτησία, παριστάνοντας τους αδικημένους. Ξέρουν πως οι επόμενες τουλάχιστον 4 αγωνιστικές είναι δύσκολες και.... στις 3 από τις 4 παίζουν εκτός έδρας με ΑΥΛΩΝΑΡΙ, ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ και ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και εντός με την ΔΡΟΣΙΑ.
Οι διαιτητές δεν θα επηρεασθούν και η Επιτροπή Διαιτησίας χάρες δεν κάνει και δεν δέχεται εντολές για να ορίζει αυτούς που εσείς θέλετε.
Ο μπάρμπα Στέλιος είναι αμυνόμενος και ξέρει να παίζει το σύστημα "επιθετική άμυνα".
Απαντά στους έμμισθους επικοινωνιολόγους και θα τους πάει έτσι, μέχρι να ζητήσουν δημόσια συγνώμη για την συκοφαντία εναντίον του.
Μας αρέσει που τους έχουμε απέναντι και ξέρουμε πως θα βρούνε συμμάχους, γιατί υπάρχουν κι άλλοι πονεμένοι.
Θα περιμένουμε και από την διοίκηση του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ, αλλά και από τον επιχειρηματία ο οποίος μπορεί να μην φαίνεται, αλλά είναι ο μεγάλος χορηγός / χρηματοδότης της ομάδας  να πάρουν δημόσια θέση. Μέχρι τότε θα συνεχίσουμε και θα είναι ενδιαφέροντα αυτά που θα μάθει ο κόσμος, για τους έμμισθους επικοινωνιολόγους.
Την καλημέρα του μπάρμπα Στέλιου και στον προπονητή κύριο Αλέκο Αλεξανδρή, με τον οποίο θέλουμε να εξηγηθούμε, για να μην παρεξηγηθούμε.
Έχει δηλώσει πως θέλει η ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο και να κερδίσει τον σεβασμό όλων. Δεν έχει δηλώσει ποτέ πως μόνος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος ή του κυπέλλου. Πρώτα να κερδίσει τον σεβασμό όλων η ομάδα και μετά όλα τ΄ άλλα.
Το άκουσε κανείς από τους έμμισθους επικοινωνιολόγους ή από τους διοικούντες ή θέλετε να πάμε παρακάτω και να ενημερώσουμε αυτούς που βάζουν τα χρήματα για να ρίχνετε εσείς λάσπη σε όσους δεν προσκυνάνε τις επικοινωνιακές σας δράσεις;
Τον τρόπο τον έχουμε, αφού μπορεί να μην είμαστε Ολυμπιακοί, αλλά την περιοχή του Αγίου Ιωάννου Ρέντη την γνωρίζουμε καλά, αφού συχνά πάμε στην οδό Θέμιδ.... και δεν θα πληρώσουμε πολλά, αν κάνουμε ένα τηλεφώνημα στο 210 4831....... κλπ.
Ο μπαρμπα Στέλιος, σκάει γάιδαρο με την υπομονή του, αλλά στην περίπτωσή σας, θα κάνει υπομονή μέχρι την Παρασκευή.
Πάρτε τώρα και την συκοφαντία σας προς τον μπάρμπα Στέλιο, για να δείτε πως δε μασάει και σας κάνει και δωρεάν διαφήμιση.
Ελεύθερα προχωρήστε με συκοφαντίες, αλλά να ξέρετε πως ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται.
Ο ΑΟ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ προτείνει....
γράφουν οι έμμισθοι και δεν πρέπει 
ο επίσημος ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ να θυμώνει.
Αλήθεια ποιος ενημερώνει τις καλές αθλητικές ιστοσελίδες;
Μήπως οι έμμισθοι επικοινωνιολόγοι;