Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Πόσο μαλάκας είσαι;;;;;

 - Πάρε λοιπόν τα ρέστα σου μαλάκα. 
Ηλίθιος δεν είσαι, ούτε βλάκας. Κουτοπόνηρος και εκδικητικός είσαι και θέλεις "να πνίξεις" στην λάσπη που ρίχνεις, τον Φάνη αλλά και δημάρχους και την επιτροπή Μπένου, απλά και μόνο επειδή δεν μοιράζουν χρήμα σε φρούτα σαν κι εσένα.
Μπορείς να μας βρίζεις, μπορείς να ρίχνεις όση λάσπη θέλεις εναντίον μας, αλλά ξέρεις πως είσαι από αυτούς που φωνάζουν και μόλις τα πάρουν σωπαίνουν.
Επειδή μας είπε αγράμματους, γιατί όπως είπες δεν ξέρουμε τι σημαίνει παρακρατικός, πάρε λοιπόν την ερμηνεία από Βικιπαίδεια

Παρακράτος
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Το παρακράτος (Λατ. imperium in imperio ή status in statu), ή και Κράτος ,,,,εν κράτει είναι σύνολο παράνομων κρυφών μηχανισμών που στέκουν δίπλα στην πολιτική εξουσία, ή μέρος αυτής, και πράττουν ακολουθώντας εντολές της, ή και ανεξάρτητα, ώστε να χειραγωγείται η πολιτική ζωή μιας χώρας.[1] Γενικότερα, παρακράτος είναι σύνολα ανθρώπων ή μηχανισμών που ασκούν παράνομα εξουσία. Τέτοιες ομάδες συνήθως αναπτύσσονται και δρουν στην αστυνομία, τον στρατό και τις μυστικές υπηρεσίες.

παρακρατικός
που ανήκει ή σχετίζεται με το παρακράτος, με ομάδες και δραστηριότητες που καθοδηγούνται μυστικά από κρατικούς μηχανισμούς αλλά λειτουργούν εκτός των θεσμών του κράτους και δρουν με κύριο όπλο τη βία και την τρομοκρατία.

Αγαπητέ μαλάκα, σου έχουμε αποδείξει πολλές φορές, πως σ΄ έχουμε για πρωϊνό  και δεν σε φοβόμαστε. Το αν σε παρακολουθούμε φανατικά ή όχι, εμείς ακούμε και διαβάζουμε τα πάντα και τους πάντες και δεν το κρύβουμε. Εσύ κρύβεις  πως μας διαβάζεις πριν τον πρωϊνό καφέ και πριν αγκαλιάσεις το μαξιλάρι σου το βράδυ.
Και κάτι ακόμη. Επαναλαμβάνουμε: 
- Ποιος έχει χορηγίες από εταιρεία χημικών την οποία στην αρχή έκραζε;
- Ποιος έκραζε εταιρεία με ανεμογεννήτριες και μόλις θυγατρική της έσκασε χορηγία το βούλωσε;
- Ποιος έκραζε για φωτογραφική ανάθεση στο σκατονήσι, επί θητείας Παγώνη/Καθαροσπόρη και μετά τα ξέχασε όλα;
- Ποιος έπαιρνε χρήμα από νομικά πρόσωπα του Δήμου επί Παγώνη/Καθαροσπόρη;
- Ποιος έχει χορηγό τον μεγαλύτερο και μοναδικό προμηθευτή του Δήμου επι θητείας Παγώνη/Καθαροσπόρη;
- Ποιος έχει συνεργάτη πρόσωπο που επί χρόνια είχε μισθό από τον Δήμο και ήταν πακέτο με την φίλη σου;

Κλείνοντας ρωτάμε.
- Με βία και τρομοκρατία ορίσθηκε η επιτροπή Μπένου;
- Δρα ο κ. Μπένος και η επιτροπή με βία και τρομοκρατία;    

Καλή σου νύχτα και να είσαι καλά στην υγεία σου.
Να μην ξεχνάς πάντως, πως το να μισείς και να βρίζεις ανθρώπους επειδή δεν κάνουν αυτά που θέλεις εσύ, δεν το κρίνουν μόνο οι άνθρωποι, αλλά και ο Θεός.