Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Καλημέρα στους επικοινωνιολόγους εκεί στην Αμάρυνθο. Σήμερα έχουμε ορισμούς διαιτητών και είμαστε σίγουροι πως η Επιτροπή Διαιτησίας θα ορίσει στον αγώνα ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ και 4ο διαιτητή ο οποίος θα κρατάει στατιστικά ως προς τον χρόνο κατοχής μπάλας, ώστε αν ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ έχει την κατοχή, ο διαιτητής να μην δείχνει για κανέναν.... λόγο κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή του!!!!

- Έχουμε και μια άλλη απορία. Την Κυριακή είναι ο αγώνας στο γήπεδο Αυλωναρίου. Θα τον περιγράψει ο κ. Φραγκούλης όπως μας έχει συνηθίσει ο 96,5 ή θα τον περιγράψει ο αγαπητός Βαγγέλης Κοντός; Αν συμβεί το δεύτερο να πούμε στον Βαγγέλη πως οι άνθρωποι που έχουν κάποια θέση στην ενημέρωση, αλλά και στα διοικητικά μιας ομάδας, δεν μπορούν να σφυρίζουν αδιάφορα. Εμείς Βαγγέλη κάποια στιγμή θα σου εξηγήσουμε κάποια πράγματα και θέλουμε να πιστεύουμε πως μέχρι τώρα δεν σου δημιουργήσαμε κάποιο πρόβλημα.

- Επειδή ακούσαμε διάφορα, θα πρέπει να γράψουμε πως έχουμε εικόνα από την αγωνιστική παρουσία του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ και μάλιστα μας έχουν πει τα πάντα άνθρωποι που ξέρουν ποδόσφαιρο. Στον αγώνα με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ είχε υπεροχή, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έδειξε πως είναι καλοδουλεμένη ομάδα και θα μπορούσε να είχε πετύχει 3 - 4 γκολ. Στο τέλος όμως έχασε και θα μπορούσε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να είχε πετύχει κι άλλα γκολ.

- Δεν φταίει λοιπόν ο προπονητής. Η αιτία είναι άλλη και μακάρι να την ανακαλύψουν πριν είναι αργά, εκτός κι αν κάνουν προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας!!!!!!