Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να προσέχετε την υγεία σας, αλλά και τους δικούς σας ανθρώπους. Το Σάββατο δεν μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε όπως θα θέλαμε την αγωνιστική δράση, αφού προέκυψε μια οικογενειακή υποχρέωση και έπρεπε να απουσιάζουμε. Δεν χάσαμε και κάτι το ιδιαίτερο όλα κύλησαν ομαλά χωρίς κάποια μεγάλη έκπληξη. 
Να μην ξεχάσουμε πως θα έρθει στην Χαλκίδα κι ο Γιωργάκης και θα δούμε ποιοι θα πάνε να τον υποδεχθούν, να φωτογραφηθούν μαζί του... και όλα τα σχετικά. Μια πληροφορία που έλεγε πως θα υπήρχε χρέωση 30 ευρώ για κάθε φωτογραφία δίπλα "στον ηγέτη", δεν επαληθεύτηκε!!!!

- Τελικά η προσπάθεια να εμφανίσει ως ανίκανο, ως ηλίθιο, ως λαμόγιο τον Φάνη ο ραδιοφωνατζής, τον έχει φέρει σε κατάσταση αμόκ και πρέπει να προσέχει για να μην περάσει καμιά νευρική κρίση και θα χρειασθεί να επισκεφτεί κανένα ψυχιατρείο. Να τον έχει καλά ο Θεός, αλλά όσο πλησιάζει η ώρα που η δικαιοσύνη θ΄ αποφασίσει, για την συκοφαντία εναντίον του Φάνη, μάλλον η κατάστασή του θα χειροτερεύει.

- Ο αθεόφοβος βρήκε μια φωτογραφία του Φάνη με τον πρωθυπουργό και έβαλε λεζάντα πως ο πρωθυπουργός έχει τον Φάνη στο φτύσιμο!! Μίλησε για "απαξία" του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Φάνη!!!!!

- Τον κώλο σου κάτω να χτυπάς, θα είσαι μια ζωή στην μειοψηφία και μάλιστα στην πολύ μικρή. Τώρα τα δίνεις όλα στηριζόμενος στις κινητοποιήσεις του ΚΚΕ και αύριο μεθαύριο σε βλέπω στους αγώνες του Βαρουφάκη ή του Βελόπουλου. Ο Φάνης και όχι μόνο αυτός σε έχουν στην "απαξία" αφού δεν σε έχουν στους σοβαρούς. 

- Σίμο πίστευες πως ο τύπος αυτός έχει μπέσα και φιλότιμο; Πίστευες πως θα σεβόταν τον κόσμο που σ΄ ακολουθεί; Πίστευες πως θα σεβόταν το ότι δικοί σου άνθρωποι, τον στήριξαν με χορηγούς κλπ; Σίμο, τώρα τον έμαθες καλά. Τώρα έχει σημαιοφόρο τον Κώστα ο οποίος για τους γνωστούς λόγους, τα χώνει στην κυβέρνηση, στην περιφέρεια, στον Δήμο και είναι το πρώτο βιολί στον ραδιοφωνατζή, ο οποίος ούτε καν τον ρώτησε για την υπόθεση με τον ψευτογιατρό, ο οποίος έστειλε ανθρώπους στον τάφο και ο Κώστας είναι συγκατηγορούμενος. Μακάρι να είναι αθώος ο άνθρωπος, αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο δικαστής.