Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τελικά είχαν δίκιο οι επιστήμονες της επιτροπής οι οποίοι επέμεναν στο άνοιγμα των σχολείων και μπράβο στην Κεραμέως και την κυβέρνηση που ακολούθησαν την πρότασή τους, αφού με τα τεστ που έκαναν τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί, βρέθηκαν 15.000 κρούσματα, τα οποία δεν θα είχαν εντοπισθεί ποτέ.
Πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι της .....αντιπολίτευσης τα είδαν όλα μέσα από τα δικά τους γυαλιά και μας είπανε πως ο Μητσοτάκης άνοιξε τα σχολεία και να τ΄ αποτελέσματα, αφού βρέθηκαν 15.000 κρούσματα!!!!!

- Τι έγινε τελικά με την παράταξη της κυρίας Γκόγκου; Όλοι περίμεναν κάποιο δελτίο τύπου, κάποια ανακοίνωση, αλλά φαίνεται πως όσοι απέμειναν στο πλευρό της κυρίας Γκόγκου, δεν συμφώνησαν σε κάτι τέτοιο ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα και καθυστερεί η σύνταξη της ανακοίνωσης. Να θυμίσουμε πως δήλωσαν ανεξάρτητοι η κυρία Τζάθα και ο κ. Πνευματικός.

- Όλα δείχνουν πως τελικά στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, θα έχουμε περισσότερους από 3 ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους.

- Εμείς που κατοικούμε στο Λευκαντί βλέπουμε την διαφορά. Το Λευκαντί, παρά την καταστροφή, έχει καλύτερη παραλία, καλύτερους δρόμους, από ότι είχε στην 5ετία Παγώνη. Αλήθεια, αυτοί που λένε τα όσα λένε, θα μας δείξουν κάποιο έργο της 5ετίας Παγώνη/Καθαροσπόρη στο Λευκαντί; Ούτε 200 μέτρα άσφαλτο δεν είχαν ρίξει και είναι θράσος να μιλούν τώρα.

- Σε ποια περιοχή της Εύβοιας, τα τζάκια και οι ξυλόσομπες ρυπαίνουν περισσότερο από φουγάρα εργοστασίων; Λένε πως κάποιοι έχουν απάντηση στο θέμα και λένε πως τα φουγάρα είναι του καπιταλισμού και πρέπει να χτυπηθούν, ενώ τα τζάκια είναι του λαού και δεν ρυπαίνουν!!!!