Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

....φαπούλες

 -  Κύριοι του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Χαλκιδέων ίσως θα πρέπει να προσέχετε λίγο περισσότερο στις ανακοινώσεις σας, ώστε να μην υπάρχουν σχόλια που θα σας εκθέτουν. Η ουσία είναι μία και αυτό έχει την αξία του. Αν οι όποιες μετακινήσεις εργαζομένων είναι νόμιμες, δεν μπορείτε να κατηγορήσετε κανέναν, τουλάχιστον εσείς για ηθική!!!! Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως πρόσφατα είχατε εκλογές και δύο από εσάς, "γυρίσατε πλευρό" και αλλάξατε παράταξη και αυτό ξεπερνάει ....κάθε όριο ηθικής.

- Λέτε λοιπόν σε ένα σημείο της ανακοίνωσής σας:  "Αντ’ αυτού η Δημοτική Αρχή, στα πλαίσια της διακριτικής ευχέρειας και εξαντλώντας όλα τα περιθώρια που είχε, έκανε «Νόμιμες», κατά τα άλλα τοποθετήσεις, αλλά σε καμία περίπτωση Ηθικές στην ουσία τους".

- Κύριοι μπήκαμε στο δεύτερο μισό της θητείας αυτής της δημοτικής αρχής και η δήμαρχος έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει τις θέσεις για τους εργαζόμενους, σύμφωνα πάντα με την νομοθεσία. Κανείς δεν πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του, ικανότερο από άλλους εργαζόμενους και μόνιμο σε μια θέση. Ο κάθε εργαζόμενος θα κριθεί από τους προϊσταμένους του και από την δήμαρχο.

- Λέτε και κάτι ακόμη για συναδέλφους σας εργαζόμενους και τους υποτιμάτε και αυτό δεν είναι ούτε νόμιμο, ούτε ηθικό. Τι λέτε; "Η τοποθέτηση σε καίριες θέσεις ανθρώπων που δεν έχουν την στοιχειώδη εμπειρία και γνώση του αντικειμένου, που καλούνται να υπηρετήσουν, θεωρούμε ότι θα δημιουργήσει συνθήκες εντάσεως μεταξύ των εργαζομένων και θα υστερήσει την επίτευξη του έργου των υπηρεσιών".

- Αλήθεια αυτοί που μετακινήθηκαν σε άλλες θέσεις, όταν είχαν αναλάβει καθήκοντα στις θέσεις που είχαν μέχρι τώρα , είχαν ιδιαίτερες γνώσεις και εμπειρίες;;;; Γεννήθηκαν δηλαδή με γνώσεις και εμπειρία;;;;;