Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να κάνετε λίγη ακόμη υπομονή και όλα θα πάνε καλά, αφού όλα δείχνουν πως θα κερδίσουμε τον κορονοϊό. Φυσικά εξακολουθούν οι αρνητές να προσπαθούν να παριστάνουν τους ειδικούς και ουσιαστικά να οδηγούν στα νοσοκομεία πολλούς ανθρώπους. Έχουν άλλους στόχους και θα τους δείτε να βγαίνουν μπροστά όταν θα έχουμε εκλογές.... είτε Εθνικές, είτε για την αυτοδιοίκηση.

- Θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό μας σε δύσκολες περιόδους και μας στήριξαν για να σταθούμε στα πόδια μας, την ώρα που ο πόλεμος εναντίον μας ξεπέρασε κάθε όριο και σ΄ αυτόν τον πόλεμο είχαμε την "αγκαλίτσα" κάποιων, με στόχο να μας τελειώσουν. Δεν τα κατάφεραν και τώρα θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να λύσουν τα δικά τους προβλήματα, γιατί έχουν πολλά.

- Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και αυτούς που δήλωναν φίλοι μας, αλλά ήθελαν μόνο να εξασφαλίσουν την προβολή τους και πίσω από την πλάτη μας, διέδιδαν διάφορα. Ήρθε η ώρα να πούμε ευχαριστώ και σ΄ αυτούς, γιατί γρήγορα θα καταλάβουν, πως αυτό που έκαναν μπορούν να το κάνουν κι άλλοι.

- Δεν αλλάζουμε την άποψή μας και δεν θα πάρουμε πίσω τίποτα από όσα έχουμε γράψει για το θέμα της παροχής νερού στον οικισμό ΠΑΝΟΡΑΜΑ στην περιοχή Μαλακώντα. Κύριοι, θέλετε δεν θέλετε θα πείτε την αλήθεια ή θα σας την πούνε οι άλλοι και θα καταπιείτε την γλώσσα σας. Το θέμα της ύδρευσης του οικισμού, έρχεται από την εποχή της Κοινότητας Φύλλων, και δεν είναι σημερινό. Η Βάκα είναι δήμαρχος 2 χρόνια και θα δώσει λύσει, ενώ πέρασαν 5 χρόνια με δημοτική αρχή Παγώνη/Καθαροσπόρη και όχι μόνο δεν έγινε τίποτα, αλλά ο κ. Παγώνης υπέγραψε παράνομα σύμβαση με ιδιώτη και ο κ. Καθαροσπόρης είχε στο ψηφοδέλτιό του μέλος της οικογένειας του ιδιώτη!!!!

- Αλήθεια που είναι μπλεγμένη η Βάκα με τον ιδιώτη; Θα μας πει ο κ. Καραμούζης ο οποίος ανέβασε το θέμα ψηλά ως πονόψυχος, αν αυτά τα ήξερε; Θα μας πει αν ήταν τυχαίο το ότι σήκωσε το θέμα, όταν η εκλεγμένη κοινοτική σύμβουλος με το δικό τους ψηφοδέλτιο, δήλωσε ανεξάρτητη;;;;

- Θα γελάσει κάθε πικραμένος, αν η δήμαρχος κυρία Βάκα δώσει στην δημοσιότητα τα πάντα και αν ο ιδιώτης που για δεκαετίες τώρα παρέχει νερό στην περιοχή, βγει να μιλήσει.