Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

....σουτάκια

 - Πολλά τα κρούσματα στην Εύβοια και καλά έκανε η ΕΠΣ Εύβοιας και ανέβαλε όλα τα πρωταθλήματα και κάνει έκκληση και στις ομάδες να μην διοργανώνουν φιλικούς αγώνες, γιατί έτσι βάζουν σε κίνδυνο την ζωή ανθρώπων. Συγχαρητήρια και στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας ο οποίος με δελτίου τύπου καλεί τους προπονητές μέλη του να μην προχωρούν σε... φιλικούς αγώνες. 

- Πάντως η ΕΠΣΕ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναλάβει και να ορίσει πάλι διαιτητές σε αγώνες, την ώρα που έχει διακόψει τα πρωταθλήματα. Οι ευθύνες είναι μεγάλες για όλους, αφού σε καμία περίπτωση δεν τηρούν πρωτόκολλα και δεν αναλαμβάνουν ευθύνες οι ομάδες, οι διαιτητές, αλλά και η ΕΠΣΕ.

- Μπορεί με βάση τον νόμο ο ΔΟΑΠΠΕΧ για τον Δήμο  Χαλκιδέων και οι αντίστοιχοι οργανισμοί που έχουν την ευθύνη της διαχείρισης των γηπέδων, σε άλλους δήμους, να μην έχουν ευθύνη για τους φιλικούς αγώνες, αλλά καλά θα κάνουν να στείλουν μια ενημέρωση στα σωματεία και να τους λένε, πως δεν επιτρέπουν την διοργάνωση αγώνων και εκδηλώσεων στα γήπεδα, σε μια περίοδο πανδημίας κι ενώ οι διοργανώτριες αρχές, έχουν αναβάλλει τα πρωταθλήματα.

- Τα γήπεδα δεν μπορεί να είναι εστίες για να βοηθούν στην εξάπλωση του κορονοϊού, αλλά για να μείνει το μυαλό και το σώμα υγιέστατα. Αυτό φυσικά δεν ισχύει μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά γενικά για τον αθλητισμό και το γράφουμε, γιατί κάποιοι μπαίνουν χωρίς να τηρούν τα μέτρα σε αθλητικές εγκαταστάσεις, γιατί θεωρούν πως ο παλιός είναι αλλιώς. Αν πάντως αυτό συνεχιστεί, τότε θα δώσουμε στην δημοσιότητα φωτογραφίες για να μην μας πούνε και μαλάκες.