Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

....σουτάκια

 - Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ παίζει την Κυριακή στα Τρίκαλα στα δυο στενά με αντίπαλο την ομάδα  ΦΗΚΗΣ Π.Ο. η οποία είναι 1 βαθμό πίσω από τον ΑΟΝΑ. Η ομάδα της Εύβοιας πρέπει να κερδίσει αυτόν τον αγώνα και ο αντίπαλος δεν είναι ανώτερος. Το πρόβλημα του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ είναι το γκολ και θέλουμε να πιστεύουμε πως η διακοπή του πρωταθλήματος, θα έχει βοηθήσει....την ομάδα. Καλή επιτυχία.

- Οι προπονήσεις των ομάδων για τα τοπικά πρωταθλήματα θα συνεχιστούν και όλοι είναι σε αναμονή για να δούνε αν θα έχουμε αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιανουαρίου ή στις 29 - 30 του μήνα.

- Νέα παρατράγουδα στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και αν συνεχίσουν την δράση τους, σίγουρα θα τους κρεμάσουν στα μανταλάκια, γιατί είπαμε πως την προδοσία την γουστάρουν όλοι, αλλά τον προδότη κανείς.

- Τρέχει κάτι ή είναι ιδέα μας; Κύριε Αυλωνίτη είναι αλήθεια πως το ρίξατε κι εσείς στην τηλεδιάσκεψη με τον κολλητό σας κύριο Λάμπρου; Ετοιμάζετε κάτι ή κάτι άλλο τρέχει; Είμαστε μπερδεμένοι γιατί εκτός από το ποδόσφαιρο είναι στην μέση και το παλιό λαϊκό και το ρεμπέτικο!!!