Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

....σουτάκια

 - Απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας και ειλικρινά τους παρακαλούμενα μην ορίσουν αγώνες μέχρι τουλάχιστον την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, ώστε να μην έχουμε μετακινήσεις ομάδων και φυσικά φιλάθλους στα γήπεδα και δώσουμε την ευκαιρία στον κορονοϊό να χτυπήσει πάλι το τοπικό ποδόσφαιρο. Κύριοι βλέπετε τι συμβαίνει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, εκεί δηλαδή που υπάρχει περισσότερο έλεγχος. Στην Εύβοια έχουμε εκατοντάδες κρούσματα και πιστεύουμε πως..... αν προσπαθήσουμε όλοι για 10 ακόμη μέρες, όλα θα πάνε καλύτερα.

- Οι ομάδες έχουν κρούσματα και δύσκολα θα πάνε με όλα τα μέλη τους στα γήπεδα. Υπάρχουν ανεμβολίαστοι ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες και διαιτητές και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα. Επειδή διαπιστώνουμε πως υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι για λόγους που όλοι γνωρίζουμε, θέλουν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα και δεν δείχνουν ενδιαφέρον για την υγεία των ανθρώπων του ποδοσφαίρου, θα παρακαλούσαμε τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ να μην παρασυρθούν και να μην υποκύψουν στις πιέσεις.

- Στο κάτω κάτω ας πιέσουν την ΕΠΟ, ν΄ αλλάξει τις ημερομηνίες για τα μπαράζ ανόδου, αφού και η ΕΠΟ είναι μέσα στο πρόβλημα. Κύριοι θα είναι όλα καλύτερα μετά τις 24 Ιανουαρίου και θέλουμε να πιστεύουμε πως σε καμία περίπτωση δεν θα βάλετε τίποτα πάνω από την υγεία του καθενός.