Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ο κακός καιρός είναι εδώ και πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί. Κλειστά τα σχολεία για σήμερα με απόφαση των δημάρχων στους Δήμους Διρφύων Μεσσαπίων, Σκύρου, Λίμνης-Μαντουδίου - Αγίας Άννας, εξ αιτίας της κακοκαιρίας. Προσοχή στους δρόμους, γιατί υπάρχει κίνδυνος και μακριά από χειμάρρους  και ποτάμια. Θα περάσει κι αυτό το φαινόμενο και μακάρι τα προβλήματα να μην είναι πάρα πολλά και το κυριότερο να μην ...έχουμε θύματα.

- Πάντως για να το διασκεδάσουμε κα λίγο, ο καιρός βοηθάει τους ρεπόρτερ / αυτοδιοικητικούς να βγούνε το δρόμο, να βγάλουν τις απαραίτητες φωτογραφίες όπου υπάρχουν νερά και ιδιαίτερα στο Λευκαντί και να κατηγορήσουν την Δημοτική αρχή!!!!

- Εμείς απλά να τους προτείνουμε να φωτογραφίσουν και το νέο κομμάτι της Χρυσανθέμων που κατασκευάσθηκε επί θητείας Παγώνη, με αντιδήμαρχο έργων τον κύριο Καθαροσπόρη. Από εκεί περνάει καθημερινά ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βαβουλιώτης Βαγγέλης και δεν μπορεί να μην βλέπει τις λίμνες που υπάρχουν σχεδόν από την μία άκρη μέχρι την άλλη.

- Κυρίες και κύριοι αυτοδιοικητικοί, πάντα θα έχουν νερά οι δρόμοι, αφού ας μη γελιόμαστε. Όταν φτιάχτηκαν οι δρόμοι, είχαν ήδη κατασκευαστεί οι πολυκατοικίες έτσι όπως είχαν κατασκευαστεί σε σχέση με την θάλασσα και πάντως τότε δεν ήταν δήμαρχος η κυρία Βάκα και ούτε αντιδήμαρχος έργων ο κ. Γουρνής.

- Αυτοί που τρίβουν τα χέρια τους όταν έχουμε κακοκαιρία, προφανώς θα ευχαριστούν τον Θεό, αφού θα τα βάλουν πάλι με τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, για να ικανοποιήσουν τον εαυτό τους και θα λένε συνέχεια πως αυτοί τα έλεγαν, αλλά δεν τους άκουγε κανείς. Καλά θα κάνουν πάντως να ηρεμήσουν και λιγάκι γιατί τον Φάνη θα τον κρίνει ο λαός και ο οποίος λαός, δεν τους διαβάζει και δεν τους ακούει, γιατί απλά τους ξέρει και το κυριότερο, ξέρει που αποσκοπούν.