Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

...φαπούλες

 - Να το ξαναγράψουμε για να το εμπεδώσουν όλες και όλοι. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Δημοτική Αρχή του Δήμου Χαλκιδέων και φυσικά στην πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη, στον διευθυντή κύριο Γκούνη και στους συνεργάτες τους και πιστεύουμε πως θα είναι δίπλα μας σ΄ ένα ρεπορτάζ που θ΄ αρχίσουμε σε λίγες μέρες και ....ξέρουμε πως θα μας πάρει πολύ χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί.

- Το ρεπορτάζ θα έχει να κάνει με τον στίβο και θα αφορά τους αθλητές, τους προπονητές, τους παράγοντες των Σωματείων, την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων, τα κίνητρα για τους αθλητές, αν υπάρχουν και φυσικά ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν από την σχέση τους με τον στίβο.

- Το έχουμε ξαναγράψει και από εκεί ξεκίνησε και η ιδέα για να κάνουμε αυτό το ρεπορτάζ και να είναι όλοι σίγουροι πως θα υπάρχουν πολλές αποκαλύψεις. Θα ενοχληθούν πολλοί αλλά δεν πειράζει. Δυστυχώς τα παιδιά που ξεκινούν με όνειρα για κάποιο αγώνισμα του στίβου, χάνονται αλλά όχι ξαφνικά. Είναι δεδομένο πως μπορούν μέχρι ένα επίπεδο και μετά τίποτα. Αλήθεια ποιος φταίει;;;