Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

....σουτάκια

 Κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων και ομόφωνης έγκρισης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, οι αγώνες του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής που επρόκειτο να διεξαχθούν στις 9 Ιανουαρίου, ορίστηκαν για την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου. Αυτό αποφάσισε η ΕΠΟ και προφανώς μας λέει πως οι αγώνες της Κυριακής 16/01/2022 θα διεξαχθούν κανονικά οπότε έχουμε την 11η αγωνιστική. Για να ....δούμε τι θα δούμε...

- 11η Αγωνιστική   16/01/2022, 15:00
Φήκης Π.Ο.  - ΑΟ Νέας Αρτάκης
Ηρακλής Λάρισας - ΑΟ Υπάτου
Ελασσόνα - Εθνικός Ν. Κεραμιδίου
Ατρόμητος Παλαμά - Αμβρυσσέας Διστόμου
Θησέας Αγριάς - Δήμητρα Ευξεινούπολης
Αταλάντη - Αετός Μακρυχωρίου

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα παίξει εκτός με τον ΠΟ ΦΗΚΗΣ ο οποίος έχει 13 βαθμούς, ενώ η ΑΡΤΑΚΗ 14, οπότε με νίκη ο ΑΟΝΑ αφήνει πίσω του τους γηπεδούχους και μάλιστα στην ζώνη υποβιβασμού, ενώ με ήττα μπαίνει αυτός σε περιπέτεια, αφού θ΄ ακολουθήσουν και τα παιχνίδια με ΥΠΑΤΟ και ΗΡΑΚΛΗ Λάρισας εκτός έδρας.

- Το ΥΠΑΤΟ θα παίξει εκτός με τον ΗΡΑΚΛΗ Λάρισας κι αν κερδίσει τότε αυτόματα θα γίνει το πρώτο φαβορί, ενώ αν χάσει, τότε ο ΗΡΑΚΛΗΣ Λάρισας θα μπει μπροστά και δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα.

- Ο ΑΟΝΑ ο οποίος σε 9 αγώνες έχει έχει ως αγαπημένο του αποτέλεσμα την ισοπαλία, αφού σε 9 αγώνες έχει 5 ισοπαλίες, 3 νίκες και 1 ήττα, ενώ ο ΠΟ ΦΗΚΗΣ έχει μόλις 1 ισοπαλία, 4 νίκες και 4 ήττες!!!!