Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Κάμπαξης Γιάννης - Κούκουρα Χριστίνα

 - Κάποια στιγμή θα πρέπει όλοι μας να βρίσκουμε το θάρρος και να γράφουμε την άποψή μας ελεύθερα, για όλους και ιδιαίτερα γι΄ αυτούς που λέγαμε τα καλύτερα, γι΄ αυτούς στους οποίους πιστεύαμε και δηλώναμε φίλοι τους.
Εμείς ποτέ δεν αλλάξαμε άποψη για δύο ανθρώπους από τον χώρο της διαιτησίας και δεν φοβόμαστε και σήμερα να την επαναλάβουμε.
Ο κ. Γιάννης Κάμπαξης, ένας από τους καλύτερους διαιτητές της Εύβοιας είναι για χρόνια τώρα μακριά από την ενεργό δράση, χωρίς δική του ευθύνη, αλλά επειδή το σύστημα, δηλαδή η παράγκα δεν τον ήθελε. Τον οδήγησαν στην.... δικαιοσύνη η οποία τον αθώωσε για όλες τις κατηγορίες τις οποίες του είχαν φορτώσει οι της παράγκας. Μέχρι σήμερα πάντως ο κ. Κάμπαξης δεν αξιοποιήθηκε ούτε σε τοπικό επίπεδο και αυτό δεν τιμά κανέναν από τον χώρο του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου.
Στον χώρο της διαιτησίας και η κυρία Χριστίνα Κούκουρα, σύζυγος του κυρίου Κάμπαξη η οποία πρόσφερε στον χώρο και ξαφνικά χάθηκε από το προσκήνιο. Ακούμε πολλά και διάφορα, αλλά έχουμε την δική μας άποψη.
Η κυρία Κούκουρα όχι μόνο δεν περισσεύει αλλά είναι αισθητή η απουσία της από τα γήπεδα. Η Ευβοϊκή Διαιτησία δεν έχει πολλούς διαιτητές και η αρμόδιοι θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να μην αποκλείουν κανέναν και πολύ περισσότερο να μην βγάζουν εκτός διαιτησίας κανέναν.
Με διάλογο μπορεί να βρεθούν λύσεις και πάντως για όλους τους διαιτητές οι κανόνες θα πρέπει να είναι ίδιοι. 
Ας το ξανασκεφτούν όλες οι πλευρές για το καλό της Ευβοϊκής Διαιτησίας και γενικότερα του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου.
Όσο γι΄ αυτούς που δήλωναν φίλοι του Κάμπαξη και της Κούκουρα, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι έπαθαν και επέλεξαν την σιωπή. Έχουν κάτι να φοβηθούν;;;