Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

.....σφηνάκια

 - Παρακολουθούμε τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο Χαλκιδέων και ειλικρινά έχουμε απορίες. Πως είναι δυνατόν κάποιοι να αδειάζουν στην κυριολεξία την εντολή/ψήφο των εργαζομένων και να έχουν την απαίτηση να τους στηρίξουν για να εκπροσωπήσουν όχι τους εργαζόμενους, αλλά παράταξη της αντιπολίτευσης με στόχο να πλήξουν την δημοτική αρχή; Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Χαλκιδέων ψήφισαν και έδωσαν εντολή να διοικήσουν αυτοί που συμμετείχαν σε συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο το οποίο ήρθε πρώτο ....και όχι αυτό που ήρθε δεύτερο.

- Ας μη γελιόμαστε κύριοι. Από την ημέρα της αποστασίας, οι προθέσεις είναι φανερές και τα δελτία τύπου δείχνουν τον δρόμο, αυτών που επέλεξαν να αποδεχθούν την αποστασία και τους αποστάτες.

- Δεν μας απασχολεί καθόλου το τι θα κάνει η δήμαρχος. Αν παρανομήσει υπάρχει και η δικαιοσύνη. Αν υποκύψει σε πιέσεις, φυσικά και θα κρίνουμε και θα σχολιάσουμε. Εμείς βήμα σε αποστάτες δεν θα δώσουμε και στο κάτω κάτω της γραφής έχουν τον τρόπο και τα μέσα τα οποία θα τους φιλοξενήσουν.

- Το επαναλαμβάνουμε. Όποιος δηλώνει πως δεν είναι αποστάτης, θα έπρεπε να μην "εξαπατήσει" εργαζόμενους, οι οποίοι τον ψήφισαν επειδή συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο που κέρδισε με διαφορά και όχι επειδή θα γινόταν αποστάτης κατά την συγκρότηση σε σώμα του ΔΣ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ
Από το συνδυασμό "Ενωμένοι Μπορούμε στο Δήμο Χαλκιδέων"
Χάρης Καραμάντουλας 208 ψήφοι
Βασίλης Καρατζάς 199 ψήφοι
Μπελίτσιου Παναγιώτα 180 ψήφοι
Νίκος Κατσαμάγκος161
Αντώνης Μητράκης 154 ψήφοι
Στάθης Παπαργυρίου 120

Από το συνδυασμό "Νέα Αρχή για τους Εργαζόμενους του Δήμου Χαλκιδέων"
Αντώνης Κούμαρος 121
Κώστας Παντρευτάκης 120
Αργύρης Σκουμπρής 96

Μετά την αποστασία οι παρατάξεις διαμορφώθηκαν ως εξής:
Συνδυασμός "Ενωμένοι Μπορούμε στο Δήμο Χαλκιδέων"
Χάρης Καραμάντουλας
Βασίλης Καρατζάς 
Μπελίτσιου Παναγιώτα
Αντώνης Μητράκης 

Από το συνδυασμό "Νέα Αρχή για τους Εργαζόμενους του Δήμου Χαλκιδέων"
Αντώνης Κούμαρος 
Κώστας Παντρευτάκης
Αργύρης Σκουμπρής 
Νίκος Κατσαμάγκος
Στάθης Παπαργυρίου

Τα συμπεράσματα δικά σας