Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε και μην ακούτε τους ψεκασμένους, οι οποίοι έχουν άλλα στο μυαλό τους και οι οποίοι χρησιμοποιούν ακόμη και την υγεία για να ¨χτυπήσουν" την κυβέρνηση.   Αφήστε τους να λένε ότι θέλουν και στο τέλος θα καταλάβουν πως δεν θα πετύχουν τίποτα και την ώρα των εκλογών θα πάρουν την απάντηση του λαού. Η πλειοψηφία του λαού δεν θα ¨φάει σανό" και θα ψηφίσει δυνατά ΟΧΙ στα άκρα, είτε είναι από τ΄ αριστερά, είτε από δεξιά. Όσο .....για τους μπαχαλάκηδες, ας πάρει την απόφαση η κυβέρνηση και να εφαρμόσει τους νόμους που ψήφισε.

- Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και ο κ. Αλέξανδρος Θεοδοσίου από την παράταξη του δημάρχου Διρφύων Μεσσαπίων κ. Γιώργου Ψαθά και έτσι οι ανεξάρτητοι στο Δημοτικό Συμβούλιο έχουν γίνει 4 σε σύνολο 27 δημοτικών συμβούλων.  Τώρα λοιπόν στο συμβούλιο έχουμε: Ψαθάς 12 (14-2= 12) έδρες, Γκόγκου 6 (8 - 2 = 6) έδρες, Κουλοχέρης 4 έδρες, ανεξάρτητοι 4 έδρες, Λαϊκή Συσπείρωση 1 έδρα.

- Τι επιπτώσεις θα έχει άραγε αυτό στις όποιες αποφάσεις θα χρειασθεί να πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο; Άποψή μας είναι πως δεν θα υπάρχουν επιπτώσεις, αφού η οικονομική επιτροπή είναι αυτή που αποφασίζει για σοβαρά θέματα, αλλά εκτός αυτού οι 12 έδρες του δημάρχου είναι πλειοψηφία, αφού πάντα από τις συνεδριάσεις απουσιάζουν σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και κανείς δεν πρέπει να περιμένει εκδικητικά ΟΧΙ από τους κυρίους Θεοδοσίου Αλέξανδρου και Φραντζή Ανδρέα.

- Κατηγορούν την δήμαρχο κυρία Βάκα επειδή πέτυχε μια πολύ καλή προσφορά για τα γεύματα των παιδιών στο μουσικό Σχολείο. Συγνώμη, αλλά γιατί θεωρούν πολύ χαμηλή την τιμή; Είναι άλλο κύριοι να πας να πάρεις φαγητό μια φορά και μία μερίδα και άλλο πολλές μερίδες σε καθημερινή βάση. Τελικά ακόμη "δεν ανακαλύψατε" πως ήσασταν κι εσείς μέσα στην διαπλοκή τα προηγούμενα χρόνια;;;

- Πάντως αν μπει κανείς στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ θα διαπιστώσει πως πολλοί δήμοι στην Ελλάδα έχουν κάνει συμβάσεις με κάτω από 3,50 ευρώ ανά μαθητή του μουσικού τους σχολείου και θα ήταν καλό να μας πούνε, αυτοί που ξέρουν πόσο πλήρωνε ο Δήμος επί θητείας Παγώνη.  Καλά θα κάνουν επίσης να μην ξεχνούν πως επί θητείας Παγώνη είχαμε και το εξής περιστατικό:
«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Γυμνασίου με Λ.Τ Χαλκίδας ο οποίος εδρεύει στο Καλοχώρι-Παντείχι καταγγέλλει ότι την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2018 παραδόθηκε αλλοιωμένο φαγητό (95 μουχλιασμένα γλυκά) σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας.
Σας καλούμε να προβείτε στην απαραίτητες ενέργειες για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των παιδιών και σας ενημερώνουμε πως επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας συμπεριλαμβανομένου της αξίωσης αποζημίωσης και της αναζήτησης τυχόν διοικητικών και ποινικών ευθυνών.
Η καταγγελία του Συλλόγου κοινοποιείται στον Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη, στον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου κ. Παπαποστόλου, στον εμπορικό διευθυντή της εταιρείας κέτερινγκ και στην διευθύντρια του σχολείου".