Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, να είσθε καλά στην υγεία σας και να περνάτε όμορφα. Θα το γράψουμε πολλές φορές, γιατί πρέπει να το καταλάβουν όλες και όλοι. Η παράταξη της δημάρχου κυρίας Έλενας Βάκα δεν έχει και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα όποιοι κι αν είναι αντίπαλοι στις εκλογές του 2023. Αυτή η παράταξη θα πρέπει να προσέξει λίγο περισσότερο την καθημερινότητα και φυσικά να φροντίσει ώστε κανείς εργαζόμενος, υπάλληλος.... ή εργάτης, να μην αδιαφορεί, να μην σαμποτάρει και να μην λειτουργεί σε βάρος των συναδέλφων του και σε βάρος των δημοτών.

- Δεν μας ενδιαφέρει το αν θα μας κατηγορήσουν κάποιοι, αλλά το αν θα πεισθούν να κάνουν σωστά την δουλειά τους και να σταματήσουν να εκθέτουν την Δημοτική Αρχή. Δεν είναι λόγια του αέρα αυτά και μπορούμε να δώσουμε και αποδείξεις αν χρειασθεί.  Η δήμαρχος κυρία Βάκα, ο αντιδήμαρχος έργων κ. Γουρνής και ο αντιδήμαρχος Ληλαντίου κύριος Σέρρας γνωρίζουν πως δεν θα τους λέγαμε ψέματα και γνωρίζουν και το τηλέφωνό μας. Εδώ είμαστε λοιπόν αν το θέλουν να τους εξηγήσουμε.

- Πήγε λέει ο κ. Μαρκόπουλος πολιτικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, στην Κρήτη και βρέθηκε δίπλα στον Κώστα Καραμανλή και θέλησε να το παίξει και Καραμανλικός!!!! Κύριε Μαρκόπουλε, εμείς οι Καραμανλικοί από κούνια δεν τα μασάμε αυτά. Κάνε το παιχνιδάκι σου εναντίον του Μητσοτάκη και θα δεις τ΄ αποτελέσματα το βράδυ της Α΄ Κυριακής των Περιφερειακών εκλογών, γιατί δεν θα είσαι στην Β΄ Κυριακή.

- Συγνώμη, αλλά ξέχασα και να μετράω;;; Στο δημοτικό συμβούλιο ήσουν μια παράταξη που είχες τον εαυτό σου και ακόμη 7 συμβούλους. Όταν οι τουλάχιστον 4 από τους 7 σου λένε πως δεν θα σε ακολουθήσουν στις επόμενες εκλογές, πως είναι δυνατόν να επιμένεις σε κάτι που δεν σου βγαίνει;;;; Τελικά μήπως στην πολιτική υπάρχουν και βρώμικα όνειρα;;;;

- Ήρθε στο Ληλάντιο ο κ. Παγώνης για να κλείσει κι αυτός μαζί με τους άλλους τον δρόμο στο ύψος της γέφυρας του Βασιλικού την Κυριακή το πρωί. Κύριε Παγώνη, ξέρετε πως αυτοί που οργάνωσαν την διαμαρτυρία κατηγορούν όλες τις κυβερνήσεις, όλες τις Δημοτικές και Περιφερειακές αρχές από το 2009 μέχρι σήμερα;  Έχετε καταλάβει πως μέσα σ΄ αυτούς που κατηγορούν είσθε κι εσείς; Ήσασταν 5 χρόνια δήμαρχος. Για πείτε μας τι κάνατε εσείς για το Ληλάντιο;

- Κύριε Παγώνη ήσασταν μακριά από την περιοχή και δεν θα πείσετε κανέναν πλέον Το αποτέλεσμα θα το δείτε το βράδυ της Κυριακής των εκλογών, αν είσθε υποψήφιος, γιατί όλοι ξέρουν πως οι περισσότεροι σας γύρισαν την πλάτη.