Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δύσκολη νύχτα η χθεσινή και σήμερα θα πρέπει να βρούμε λίγο χρόνο για ξεκούραση και ύπνο, γιατί είμαστε σε μια ηλικία που πρέπει να προσέχουμε.  Καλά τα ξενύχτια, όταν τ΄ αποτελέσματα των συναντήσεων είναι θετικά για την δουλειά μας και όταν διαπιστώνεις πως κάποιοι άνθρωποι δείχνουν εμπιστοσύνη σ΄ εσένα και....στον τρόπο που μπορείς να πετύχεις στόχους. Πάμε τώρα παρακάτω γιατί τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

- Παριστάνει τον Θεούλη ο κύριος Παγώνης, αφού όπου κι αν πάνε Βάκα και Σπανός για να βγούνε μια φωτογραφία, ακολουθούν ανακοινώσεις στο fb του κ. Παγώνη ο οποίος προσπαθεί να μας πείσει πως όλα αυτά που παρουσιάζουν είναι δικά του έργα!!! Σε λίγο θα σας δείξουμε πως λειτουργούσε ο κ. Παγώνης όταν ήταν δήμαρχος και έβγαινε φωτογραφίες σε έργα που είχε ολοκληρώσει ο Ζεμπίλης!!!!

- Τελείωσαν πριν διεξαχθούν οι Δημοτικές εκλογές, αφού σύμφωνα με ψευτοδημοσκόπηση του ραδιοφωνατζή, ο Καθαροσπόρης τους πάτησε όλους και δεύτερος ακολουθεί ο Διαμάντης Γεωργούλης, ενώ ο Παγώνης είναι στο 3% και ο Τζαφέρος στο 6%!!!!  Τέταρτη η Βάκα με 15% ενώ τρίτος είναι ο κανένας!!!!

- Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως θα βοηθήσει ο ραδιοφωνατζής να συνεργαστούν από την Α΄ Κυριακή Καθαροσπόρης και Γεωργούλης, οπότε παίρνουν την δημαρχία και τελειώσαμε. Αυτά στην φαντασία του ραδιοφωνατζή, γιατί στις εκλογές του 2023 η Βάκα θα τους καταστρέψει τις φαντασιώσεις και τα "ΘΕΛΩ".

- Στο Δήμο Χαλκιδέων κουμάντο κάνει η Δημοτική Αρχή και όχι τα φερέφωνα κάποιων άλλων κυρίων που οι δημότες τους έστειλαν εκεί που τους έστειλαν. Αυτό όσο νωρίτερα το καταλάβουν τόσο καλύτερα γι΄ αυτούς, γιατί θα έπρεπε να καταλάβουν πως μόνο θόρυβο κάνουν και χάνουν την μία υπόθεση μετά την άλλη.

- Δεν καταλάβαμε το τι ενοχλεί που θυμίζουμε την υπόθεση με τον ψευτογιατρό, ο οποίος έστειλε στον τάφο συνανθρώπους μας. Πειράζει που θέλουμε να μάθουμε το αποτέλεσμα της δίθκης;;;