Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

.....σουτάκια

 - Τι δεν έχετε καταλάβει κάποιοι και λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι; Στο οποιοδήποτε σωματείο κουμάντο κάνει η διοίκηση και κανείς άλλος. Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ υπάρχει νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση και είναι η μόνη που έχει ευθύνες για τα πάντα. Η Επιτροπή Σωτηρίας που τυπικά κάνει αναφορά και σε παλαιμάχους, δεν ανέλαβε για να διοικήσει, αλλά για να βρει διοίκηση. Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ οι διοικούντες θα πρέπει ν΄ αποφασίσουν τι θέλουν και τι θα κάνουν και το ίδιο θα πρέπει να κάνει και η Επιτροπή. Είναι αδιανόητο να φτάσει η ομάδα στο σημείο μηδέν. Αν η Επιτροπή δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ψηφοδέλτιο, έστω και ....μεταξύ συγγενών και φίλων, τότε ποιος ο λόγος να σέρνει έναν προπονητή και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων δεξιά κι αριστερά και οι οποίοι την μόνη σχέση που έχουν με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι η φανέλα της ομάδας.

- Να μην ξεχνάμε πως έχουμε και εκλογές για το ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας. Οι εκλογές δεν θα είναι ίδιες με τις προηγούμενες, αφού το σύστημα διεξαγωγής εκλογών έχει αλλάξει και τον πρόεδρο πλέον τον επιλέγουν τα σωματεία. Πληροφορίες λένε πως θα έχουμε 3 υποψηφιότητες για την προεδρία. 

- Η μία πάντως υποψηφιότητα θα έχει στήριξη και από πολιτικά κόμματα και παρατάξεις της αυτοδιοίκησης. Αν έχουμε 3 υποψηφιότητες, τότε θα πρέπει να έχουμε και το πρόγραμμα ή αν θέλετε μια ολοκληρωμένη πρόταση  για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο από τον κάθε υποψήφιο.