Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

....σουτάκια

 - Έχασε με 2 - 1 ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από την ΝΑΝΤ, με τον γνωστό πλέον τρόπο ο οποίος έχει γίνει θεσμός. Δέχεται γκολ στις καθυστερήσεις και χάνει βαθμούς στην Ευρωπαϊκή του πορεία. Κάποιος θα πρέπει ν΄ αναλάβει να ξορκίσει το κακό, αλλά δεν πιστεύουμε ο Μαρινάκης να ξεπέσει στους μαϊμού εξορκιστές οι οποίοι... εμφανίσθηκαν πρόσφατα.

- Δυστυχώς το θέμα μας είναι αν θα παίξει ξένος ή Έλληνας διαιτητής σε αγώνα ποδοσφαίρου των μεγάλων, ο Θεός να τους κάνει μεγάλους, οι οποίοι έχουν ένα δίκιο. Τι να τον κάνεις τον Έλληνα διαιτητή όταν στον αγωνιστικό χώρο δεν υπάρχουν ομάδες με Έλληνες ποδοσφαιριστές και προπονητές;

- Τελικά τ΄ ΑΛΑΤΣΑΤΑ θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας ή όχι; Λέτε να καταλήξουμε και πάλι σε πρωτάθλημα με 14 ομάδες;;;; Πάντως εκτός από τον κίνδυνο να ξεκινήσει με 15 ομάδες το πρωτάθλημα, υπάρχει κι ο κίνδυνος να τελειώσει με λιγότερες ομάδες.

- Την καλημέρα μας και στην όμορφη Κάρυστο και ας μας επιτρέψουν να γράψουμε πως πολύ σύντομα από την ομάδα αυτή θα προκύψει σημαντική είδηση.