Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

......η άποψή μας

 - Να μάθουμε να μην δημιουργούμε εντυπώσεις και να μην αφήνουμε την φαντασία μας να οργιάζει για να παραμυθιάζουμε τους πολίτες.
Κάποιοι οι οποίοι για κομματικούς λόγους και για λόγους αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση, την Δημοτική και Περιφερειακή αρχή έβγαλαν ένα δελτίο τύπου καταγγέλλοντας ουσιαστικά την δημοτική και περιφερειακή αρχή διαβάστε γιατί!!!!!
" Χαιρετίζουμε επίσης όσους ήρθαν παρά τις προσπάθειες της περιφερειακής και δημοτικής αρχής είτε με τηλεφωνήματα είτε να τρέχουν πόρτα πόρτα να "προλάβουν" και να αποτρέψουν ουσιαστικά τη συμμετοχή των κατοίκων στην κινητοποίηση"!!!
Τα μέλη του ΚΚΕ τα οποία  είναι σ΄ αυτή την επιτροπή κατοίκων, έχουν ξεφύγει τελείως.
Άλλη δουλειά δεν είχε η Βάκα κι ο Σπανός, θα καθόταν ν΄ ασχοληθούν με αυτούς που... θα πήγαιναν στην γέφυρα του Βασιλικού για να ταλαιπωρήσουν κατοίκους και διερχόμενους ή αυτούς που θα ήθελαν να πάνε στην λαϊκή του Βασιλικού!!!
Αλήθεια θέλετε να δούμε έναν έναν αυτούς που βρέθηκαν στην γέφυρα;
Ήταν αρκετοί από την Βόρεια και Νότια Εύβοια και δεν μπορείτε να πείτε το αντίθετο.
Ήταν λίγοι, αλλά ήταν εκεί το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Συνεχίστε να ταλαιπωρείτε Κυριακάτικα την περιοχή και την ώρα των εκλογών θα πάρετε την απάντηση.
Κυρίες και κύριοι έχετε κάθε δικαίωμα να κάνετε συγκεντρώσεις, πορείες και ότι άλλο θέλετε, αλλά δεν έχετε κανένα δικαίωμα να κλείνετε τον δρόμο και να ταλαιπωρείτε τον κόσμο. 
Χωρούσατε και όχι στα δύο, αλλά στο ένα πεζοδρόμιο.
Αυτό που μας ενόχλησε ήταν που γράψατε πως η Δημοτική και Περιφερειακή αρχή τηλεφωνούσαν και πήγαιναν πόρτα πόρτα στο Ληλάντιο, για να πείσουν τους κατοίκους να μην έρθουν στην γέφυρα!!!!
Που το είδατε αυτό; Για πείτε ποιοι το έκαναν....
Δεν χρειαζόταν κυρίες και κύριοι, γιατί η Δημοτική αρχή και η περιφερειακή γνωρίζουν όλους τους κατοίκους και δεν χρειαζόταν ούτε τηλεφωνήματα, ούτε να πάνε στα σπίτια τους.
Η κινητοποίηση του ΚΚΕ και κάποιων του ΣΥΡΙΖΑ, έφερε στην γέφυρα του Βασιλικού συντρόφους από όλη την Εύβοια, με στόχο να δημιουργήσουν αγανάκτηση σ΄ αυτούς που ήθελαν να ταξιδέψουν.
Τελικά ούτε αυτό το καταφέρατε.
Εμείς είμαστε κάτοικοι Ληλαντίου και δεν έχουμε καμία σχέση μ΄ αυτούς που έρχονται στο Βασιλικό Κυριακάτικα από όλη την Εύβοια και μετά την γέφυρα πάνε για ουζάκι και μπυρίτσα και συζητούν τα κομματικά τους.