Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

....μικρά, μικρά

 - Μάλλον κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, έχουν την εντύπωση πως όλοι παρακολουθούν τα δικά τους "ΘΕΛΩ" και νομίζουν πως θα πείσουν τους πολίτες με ψέματα και λέγοντας πως έχουν λύσεις για όλα τα προβλήματα. Γίνονται δηλαδή κάτι σαν αυτούς που πουλάνε μαντζούνια για κάθε πάθηση. Επειδή υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να κατηγορήσουν την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, για τις συμπεριφορές υποψηφίων, τους λέμε πως... υπάρχουν πολλές επιλογές και ο πολίτες έχει την δυνατότητα να επιλέξει τους καλύτερους.

- Το ξαναγράφουμε για να μην έχουμε παρεξηγήσεις και το είπαμε και στον πρόεδρο κ. Δήμο Λεοντή. Δεν υπάρχει λόγος να προκαλεί κανείς και να θέλει να εμφανισθεί ως  ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών που δημιούργησε ο κ. Λεοντής, θα πρέπει να μην εμφανίζει το ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ούτε στο fb ούτε πουθενά. Για μας το θέμα δεν είναι τυπικό, αλλά δημιουργεί ψεύτικες εντυπώσεις και δεν τιμά και τον κ. Λεοντή. Αγαπητέ Δήμο, ας σταματήσει εδώ αυτό το θέμα, γιατί θα γυρίσεις τον κόσμο της Χαλκίδας εναντίον σου και εναντίον της νέας ομάδας και αυτό δεν εξυπηρετεί κανέναν.

- Επειδή κάποια πράγματα δεν είναι γνωστά σε όλους, θα είναι άδικο να επιδιώξουν ο κ. Λεοντής και οι συνεργάτες του να έρθουν σε αντιπαράθεση και να προκαλέσουν παρέμβαση της δικαιοσύνης, γιατί θα χάσουν την υπόθεση, αφού ακόμη και η ιδρυτική διακήρυξη του συλλόγου δεν έγινε σύμφωνα με τον νόμο.  Ευχόμαστε αγαπητέ κύριε Λεοντή, έστω για μία φορά να μας ακούσετε.