Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

....σουτάκια

 - Είσαστε σίγουροι πως το Σάββατο στις 17:30 στο Βαθύ θα έχουμε αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΥΛΙΔΑ και την ΔΡΟΣΙΑ;;; Θα πάνε εκεί οι δύο ομάδες; Υπάρχει η ομάδα της Αυλίδας και δεν το ξέρουμε; Η ομάδα της ΔΡΟΣΙΑΣ πάντως μάλλον στην ΘΗΒΑ θα πάει για φιλικό και όχι στο Βαθύ, για το κύπελλο. Αρχίσαμε δηλαδή. Στα χαρτιά θα πάρει τον αγώνα και μάλιστα με 3 - 0 η ΔΡΟΣΙΑ και θα ....δούμε αν υπάρξουν κι άλλες ομάδες που δεν θα βρεθούν στο γήπεδο.

- Ο κόσμος έχει την αγωνία του για τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, αλλά και για τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ, αφού είναι αλήθεια πως κάτι δεν πάει καλά στα δύο ποδοσφαιρικά σωματεία και είναι καιρός να υπάρξει ένα ρεπορτάζ το οποίο να αποκαλύψει τα όσα πραγματικά συμβαίνουν στα δύο σωματεία. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ από τα ψηλά βρέθηκε στα χαμηλά και κινδυνεύει με νέο διασυρμό, αν κάτι δεν αλλάξει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

- Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ δεν ξέρουμε το γιατί, αλλά από την πολύ δημοσιότητα που είχαν τα τελευταία χρόνια, βρέθηκαν να είναι πίσω από την κουρτίνα, χωρίς καν αναφορά στην προετοιμασία που άρχισε σε γήπεδο του Ασπρόπυργου και τις φήμες που θέλουν την ομάδα, ν΄ αλλάζει χέρια ή ακόμη και ν΄ αποσυρθεί από την ενεργό δράση!!!!!

- Εμείς όσα είχαμε να γράψουμε τα έχουμε γράψει και πλέον ρωτάμε ευθέως.  Είναι αλήθεια τα όσα κυκλοφορούν ημιεπίσημα; Συνεχίζει ο κύριος Σωτηρίου ή όχι; Συνεχίζει ο κ. Μπλέτσας να είναι στην ομάδα; Υπάρχουν καλές σχέσεις μεταξύ των δύο κυρίων; Όλοι γνωρίζουν πως υπήρξε μια συνεργασία των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ με κάποια εταιρεία που έχει σχέση κυρίως με ακαδημίες ποδοσφαίρου και με την οποία ο κ. Μπλέτσας έχει σχέση συνεργάτη και οι φήμες λένε πως οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ θα περάσουν στα χέρια αυτού του ομίλου. Τι λέει ο κ. Σωτηρίου;

- Εμείς ξέρουμε πως το βράδυ της Πέμπτης υπάρχει μια σύσκεψη αυτοδιοικητικών, πολιτικών και επιχειρηματιών, ώστε να βρεθεί μια λύση και η ομάδα να συνεχίσει να υπάρχει και να υπάρχει στην Χαλκίδα και πουθενά αλλού.

- Μέσα στο Σαββατοκύριακο, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, θα επικοινωνήσουμε και με τον κύριο Σωτηρίου και με τον κύριο Μπλέτσα και αν δεχθούν να μιλήσουν θα σας μεταφέρουμε αυτά που θα μας πούνε. Αν όχι θα γράψουμε αυτά που ξέρουμε εμείς.