Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

....σουτάκια

 - Το ξαναρωτάμε. Η ομάδα της Αυλίδας υπάρχει; Θα κατέβει το Σάββατο στον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την ομάδα της Δροσιάς; Θα έχει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της Εύβοιας; Το ρωτάμε πάλι γιατί χθες η ΕΠΣΕ έβγαλε ανακοίνωση για αλλαγές στους αγώνες Κυπέλλου, αλλά για το ΑΥΛΙΔΑ - ΔΡΟΣΙΑ το έχει ορίσει κανονικά και προφανώς κάτι παραπάνω θα ξέρει. Πιθανότατα να βρεθεί κι εκεί λύση και να δοθεί λίγος χρόνος, ώστε ο ..αγώνας να διεξαχθεί στο μέλλον!!!!

- Στον ΛΗΛΑ συνεχίζουν την προσπάθεια, ώστε η ομάδα να μην είναι κομπάρσος στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, αλλά τίποτα δεν θα είναι εύκολο και οι διοικούντες θα πρέπει να κάνουν αυτό που χρόνια δεν έχει γίνει στον ΛΗΛΑ. Να τολμήσουν, να ενώσουν δυνάμεις, αλλά και να σπάσουν αυγά. Στον ΛΗΛΑ θα πρέπει να είναι όσοι στηρίζουν την διοίκηση και γενικότερα την ομάδα και όχι αυτοί που λένε έξω τα χειρότερα, αλλά παραμένουν στην ομάδα γιατί αυτό εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα.

- Στο ποδόσφαιρο Γυναικών στην Εύβοια, μάλλον όλα πάνε καλά, αφού αυτό λένε όλες και όλοι αυτοί που έχουν στα χέρια τους από μία ομάδα και πιστεύουν πως τα καταφέρνουν μια χαρά. Αυτό πάντως δεν προκύπτει από πουθενά, αφού τα προβλήματα είναι πολλά και από πουθενά δεν προκύπτει πως η Εύβοια σηκώνει 4 - 5 ομάδες, αφού σήμερα δεν υπάρχουν τουλάχιστον 100 κυρίες οι οποίες να μπορούν να κλωτσήσουν την μπάλα. 

- Μπορεί να λένε όλοι πως στο ποδόσφαιρο γυναικών θα πέσουν χρήματα και πέφτουν χρήματα, αλλά για να είσαι πρωταγωνιστής θα πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη, εκτός κι αν κάνεις μια ομάδα, για να παίρνεις τις χρηματοδοτήσεις, να βάζεις και 4.000 - 5.000 ευρώ και να κάνεις το κέφι σου.

- Λοιπόν για την νέα ομάδα που έσκασε μύτη με πρόεδρο τον κ. Δήμο Λεοντή, να σημειώσουμε πως καμία σχέση δεν έχει με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού αυτό δείχνουν τα επίσημα έγγραφα. Κάποιοι πάντως θέλουν να δημιουργήσουν θέμα και γράφουν με στόχο να περάσουν λάθος μηνύματα. Δεν κλείνουμε το θέμα εδώ, γιατί αύριο θα σας έχουμε λεπτομέρειες.