Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 -  Απορούσαν κάποιοι γιατί σας είχα γράψει πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα αποκτούσε διοίκηση το βράδυ της Τετάρτης, αλλά δικαιώθηκα και οφείλω να δηλώσω πως τελικά αυτοί που λένε πως "δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο" είχαν δίκιο.
Η κυρία Ελεντίνα Πράσσου η οποία εκλέχθηκε και είναι πλέον μέλος του ΔΣ, ήταν η περισσότερο αισιόδοξη τις τελευταίες μέρες και η οποία αισιοδοξεί και για το μέλλον της ομάδας.
Καλά κάνει η κυρία Πράσσου, αλλά να ξέρει πως το ....σφίξιμο στο στομάχι των διοικούντων, τώρα αρχίζει.
Κυρίες και κύριοι της νέας διοίκησης παραλάβατε μια ομάδα πρωταθλήτρια και που κέρδισε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, αλλά και η οποία δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν.
Στο χέρι σας λοιπόν είναι το να μην φτάσετε στο σημείο να πάτε σε παραίτηση και στην απόσυρση της ομάδας από την ενεργό δράση.
Προσέξτε, γιατί το φορτίο είναι μεγάλο και η ιστορία της ομάδας ακόμη μεγαλύτερη.
Τώρα θα πρέπει να ξεκινήσει ο μαραθώνιος και να αρχίσετε από τα διαδικαστικά και φυσικά από το να αποκτήσουν δελτίο ποδοσφαιριστή τα παιδιά που θα έχετε στο ρόστερ, να έχετε τους προπονητές και τους γυμναστές και φυσικά να έχετε και τα χρήματα, ώστε κάθε τέλος του μήνα, όλοι να λένε ευχαριστώ κι εμείς να σας λέμε συγχαρητήρια.
Εμείς να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε και την προηγούμενη διοίκηση Καρλατήρα, η οποία όχι μόνο νομιμοποίησε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά τον έκανε πρωταθλητή και τον οδήγησε στην Γ΄ Εθνική. Ισχύει κι εδώ τον "δεν θέλει κόπο, αλλά θέλει τρόπο".