Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

"ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ.

 Έπειτα από τη διάθεση των ωρών από τον ΔΟΑΠΠΕΧ, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ξεκινάμε!

"ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ...  Έλα κι εσύ, στην οικογένεια του «Αλέξανδρου», αναγνωρισμένο και ενταγμένο σωματείο στο μητρώο της ΓΓΑ,  για να γνωρίσεις από κοντά, τα μυστικά αλλά και τις ομορφιές ενός από τα δημοφιλέστερα ομαδικά αθλήματα, αυτό του Μπάσκετ.
   Προπονητές, με αγάπη για το άθλημα και το παιδί, σε ολιγομελή τμήματα, από 4-15 ετών, αγόρια και κορίτσια,  θα προσπαθήσουν μέσα από τη φιλοσοφία του αθλήματος, να διαμορφώσουν μέσα σ’ ένα υγιές σώμα, ένα ακόμη υγιέστατο πνεύμα. 
   Γι’ αυτό που είμαστε υπερήφανοι στον σύλλογό μας, είναι η δημιουργία χαρακτήρων ...εντός αλλά κι εκτός παρκέ , με έμφαση στο «ευ αγωνίζεσθε» και προσωπικοτήτων που μαθαίνουν να σέβονται, να υπακούν και να διακρίνονται, σεβόμενοι αξίες και αρχές. 
   Στη νέα αγωνιστική χρονιά, η πρόθεσή μας είναι να συμμετέχουμε στο τουρνουά παμπαίδων – παγκορασίδων και  στο πρωτάθλημα παίδων, «χτίζοντας» σιγά-σιγά, με δικά μας παιδιά την αυριανή ομάδα, Ανδρών και Γυναικών.  
Θα μας βρεις , για πληροφορίες και εγγραφές από 2 Σεπτεμβρίου  2022 στο κλειστό «Άλκιμος» της Ν. Αρτάκης ,από τις 16:00-19:00μμ  κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή, καθώς και στο τηλέφωνο 6970908859. 
   
Η Πρόεδρος
 Μιντζιφίρη  Ελένη  

Ο προπονητής
Βοσνιάδης Δημήτρης.