Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

....ποδόσφαιρο γυναικών

 - Να ξεκαθαρίσουμε την δική μας θέση και η οποία δεν έχει καμία σχέση με τους επικοινωνιολόγους, οι οποίοι κάνουν συνεχώς κωλοτούμπες.
Εμείς επιμένουμε. Τα προσωπικά δεν χωράνε στο ποδόσφαιρο γυναικών και η Εύβοια δεν σηκώνει 5 ομάδες ποδοσφαίρου γυναικών.
Είναι αστείο  να πιστεύει κανείς πως είναι καλό για την Εύβοια να σερνόμαστε στα πρωταθλήματα Γ΄& Β΄ Κατηγορίας και η κάθε ομάδα μας κάθε Κυριακή να είναι... σάκος του μποξ.
Τι είναι αυτό που οδηγεί τους παράγοντες στο να έχει ο καθένας, το δικό του μαγαζάκι;
Τίποτα άλλο εκτός από το ΕΓΩ τους.
Ο καθένας θέλει να έχει την δική του ομάδα και προφανώς θέλει κι αυτούς που θα πληρώνουν, αυτούς που θα του παραχωρούν γήπεδα, που θα πρέπει να τους παρέχουν τα πάντα και πάει λέγοντας.
Κάπου όλο αυτό θα πρέπει να σταματήσει και να μην περιμένει ο ένας να διαλυθεί το άλλο σωματείο για να πάρει από εκεί αθλήτριες.
Τους τελευταίους μήνες, κανείς δεν μιλάει για τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν με τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ και κανείς δεν μιλάει για το ποδόσφαιρο Γυναικών στην Εύβοια.
Στις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ έγιναν τραγικά λάθη και έφτασαν στο σημείο να πέσουν πολλά χρήματα, γιατί κάποιοι υποσχόταν πρωταθλήματα και έξοδο στην Ευρώπη. Δεν τους δικαίωσε το αποτέλεσμα, αλλά η ομάδα είναι στην Α΄ Κατηγορία και πρέπει να στηριχθεί, όχι για να πάρει το πρωτάθλημα και να βγει Ευρώπη, αλλά για να μην χαθεί κι αυτή από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.
Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ αντί να ενθαρρύνει την δημιουργία νέων ομάδων, ας φροντίσει ώστε να υπάρξει συνεργασία όλων.
Δεν γνωρίζουμε γιατί οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ έφτασαν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και ούτε θέλουμε να μάθουμε, αλλά πρέπει να παραμείνει ομάδα της Εύβοιας, πρέπει να παραμείνει στα χέρια παραγόντων της Εύβοιας και όχι οτιδήποτε άλλο.
Εμάς δεν μας ενδιαφέρει το τι έγινε χθες, αλλά το τι θα γίνει αύριο.
Δεν μας ενδιαφέρουν οι διαφορές και οι αντιπαραθέσεις μεταξύ αυτών που ήταν μια παρέα, αλλά θ΄ ασχοληθούμε με το θέμα, ώστε οι ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας να παραμείνουν Χαλκίδας.