Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, πρέπει πάντα να είμαστε αισιόδοξοι και να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο, αφού θαύματα γίνονται και στην εποχή μας. Αφού λοιπόν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ απέκτησε διοίκηση βράδυ Τετάρτης, γιατί να μην μπορεί να αποκτήσετε κι εσείς αυτά που θέλετε; Να ευχηθούμε στην νέα διοίκηση καλή επιτυχία στο έργο της και να ....πετύχει περισσότερα από τις προηγούμενες διοικήσεις. 

- Όπως ήδη ήταν γνωστό πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Αυλωνίτης Αντώνης, αφού ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για την θέση αυτή. Πάντως απορίες υπάρχουν για την σύνθεση του νέου ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά η ουσία παραμένει  και ευχόμαστε τα καλύτερα στους κυρίους και τις κυρίες που συμμετέχουν, ώστε να μπορέσει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να σταθεί στα πόδια του.

- Πάμε τώρα στα της αυτοδιοίκησης για να γελάσουμε και λιγάκι με όλους αυτούς που φροντίζουν να προσπαθούν να κοροϊδέψουν ακόμη και τον εαυτό τους. Τους θυμόμαστε από τα όσα έλεγαν προεκλογικά το 2019 για τον Δήμο Χαλκιδέων, τότε με την δική τους άποψη, στην Β΄ Κυριακή θα περνούσαν ο Καθαροσπόρης με τον Παγώνη και ένας από τους δύο θα ήταν ο δήμαρχος. Αποδείχθηκε πως έχουν μεσάνυχτα, αφού ο κ. Καθαροσπόρης ήταν εκτός Β΄ Κυριακής και δήμαρχος εκλέχθηκε η κυρία Βάκα,

- Τώρα τι μας λένε; Κάνουν δικές τους δημοσκοπήσεις και βγάζουν δήμαρχο τον Καθαροσπόρη με 25%, δεύτερο τον Διαμάντη Γεωργούλη με 18%, στην 3η θέση έχουν την Βάκα και τον κανένα με περίπου από 15%, ακολουθεί ο κ. Σπύρου με 11%, ο κ. Τζαφέρος με 8%, η κυρία Μιντζιφίρη με 7% και τελευταίος ο κ. Παγώνης με μόλις 3%. Την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, το ΚΚΕ λοιπόν δεν την έχουν στην δημοσκόπηση.

- Η δημοσκόπηση αυτή προφανώς έχει ως δείγμα τους θαμώνες "του καφενείου' στο οποίο τον λόγο πάντα έχει  ο κ. Καθαροσπόρης, αλλά θα την κρατήσουμε για το βράδυ των Δημοτικών εκλογών, για να την έχουμε και να κάνουμε συγκρίσεις, οι οποίες θα μας χαρίζουν γέλιο.

- Μετά από αυτή την δημοσκόπηση να περιμένουμε την επόμενη για τις Περιφερειακές εκλογές και η οποία θα βγάζει περιφερειάρχη τον κύριο Μαρκόπουλο τον γιατρό και τριτοτέταρτο τον κύριο Σπανό. Εκεί δεν θα γελάσουμε, αλλά θα ξεραθούμε στα γέλια.