Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

....φαπούλες

 - Τι σχέση έχουν παράγοντες της αυτοδιοίκησης στην Εύβοια με το γύρισμα σελίδας που θέλουν να κάνουν οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ; Εμείς δεν έχουμε την απάντηση, αλλά πληροφορίες που έρχονται στ΄ αυτιά μας, μιλούν για μια νέα εποχή ώστε το ποδόσφαιρο γυναικών να αναπτυχθεί στην Εύβοια και να προσελκύσει και νέα κορίτσια. Οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης Α΄ & Β΄ Βαθμού θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια με πολλούς τρόπους, ώστε  να μην είναι υποχρεωμένες οι ομάδες να πληρώνουν .....υπέρογκα ποσά και για να έχουν συμμετοχή κορίτσια από την Εύβοια και τους γύρω νομούς.

- Η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι από άνθρωπο της αυτοδιοίκησης, κάνει λόγο για έναν ποδοσφαιρικό οργανισμό ο οποίος θα έχει ομάδα ανδρών και ομάδα γυναικών, αλλά και τμήματα υποδομών και στους άνδρες και στις γυναίκες, με προπονητές από την Εύβοια και χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση για τα παιδιά.

- Μακάρι να βρεθεί η φόρμουλα και να γίνει κάτι τέτοιο, ώστε να μην έχουμε εξάρτηση από ανθρώπους οι οποίοι κοιτάζουν μόνο το δικό τους συμφέρον και δεν τους είναι δύσκολο να διαλύουν ομάδες, αν δεν τους εξυπηρετούν.