Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Καλημέρα - Χριστός Ανέστη

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα, Χριστός Ανέστη και να είστε καλά στην υγεία σας. Οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι παρακολουθήσαμε κατάνυξη το Θείο Δράμα και την Ανάσταση του Χριστού και ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη φορά. Η νεολαία ήταν εκεί και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό, αφού τα παιδιά με τον δικό τους τρόπο, έδειξαν πως την πίστη τους στην Παναγία και τον Χριστό, κανείς άθεος ή αλλόθρησκος δεν θα τους την αλλάξει. Είναι αισιόδοξα τα μηνύματα από τις νέες και τους νέους και αυτό δυναμώνει ...την άποψη που λέει, " με την βοήθεια του Θεού, θα τα καταφέρουμε".

- Μην αφήσετε κανέναν άθεο να βάλει στην ψυχή σας, αυτό που αυτός θέλει. Όχι δεν είναι το ίδιο. Δεν θα μας οδηγήσει ο άθεος στο να μην έχουμε την εικόνα του Χριστού και της Παναγίας παντού και φυσικά στα σχολεία και να μην κάνουμε την προσευχή μας για να μην " ενοχλούμε" τους άθεους και τους αλλόθρησκους.

- Οι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι δεν πήγαμε στην χώρα του κάθε αλλόθρησκου για να του ζητήσουμε ν' αλλάξει θρησκεία. Δεν θα δεχθούμε όμως να έρχονται στην Ελλάδα μας οι αλλόθρησκοι και με τις πλάτες πολιτικών που δηλώνουν άθεοι, να θέλουν να επιβάλλουν όλα αυτά που θέλουν. 

- Το μήνυμα το έστειλε ο λαός και ήταν ξεκάθαρο. Την πίστη μας, δεν θα μας την ξεριζώσει κανείς και όταν έρθει η ώρα της κάλπης ο λαός και ο κάθε Χριστιανός Ορθόδοξος θα δώσει την απάντησή του.

- Θέλουν να μας εξαπατήσουν. Θέλουν να αρπάξουν την ψήφο μας. Βλέπουμε υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι είναι γνωστοί άθεοι κατά δήλωσή τους να στέλνουν μηνύματα Αναστάσιμα και Χριστιανικά. Είναι πολιτικοί απατεώνες και προσέξτε πολύ.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΈΣΤΗ Ελληνίδες και Έλληνες.