Σάββατο 22 Απριλίου 2023

....... σουτάκια

 - Λένε πολλά, αλλά δεν κάνουν τίποτα. Έτσι είναι αυτοί οι οποίοι κατάντησαν σε τέτοιο χάλι τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ. Τώρα τι θα κάνουν; Καιρος είναι να βγούνε μπροστά και να αναλάβουν αυτοί να μπούνε μπροστά και να κάνουν αυτά για τα οποία κατηγορούσαν άλλους πως δεν τα έκαναν. Ιδού λοιπόν ο δρόμος. Μια Γενική Συνέλευση και να .....αναλάβουν την ομάδα τους, αφού δική τους είναι όπως λένε.

- Κύριοι είναι άλλο να ασκείς κριτική με επιχειρήματα και άλλο να βρίζεις και να απειλείς. Εμείς πιστεύουμε πως δεν θα γίνουν όλοι "λαγοί", αλλά θα αποδείξουν πως και θέλουν και μπορούν να διοικήσουν και να οδηγήσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ, εκει όπου δεν μπόρεσαν οι άλλοι.

- Επειδή η ανευθυνότητα έχει κοστίσει ακριβά στον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ, θα πρέπει να δώσουμε μια απάντηση σε αυτούς που μας κατηγορούν. Κύριοι όσες φορές κληθήκαμε να βοηθήσουμε, το κάναμε χωρίς φανφάρες και χωρίς να το διαφημίσουμε και το ξέρουν καλά, αυτοί που μας το ζήτησαν.

- Έχουμε συνηθίσει όμως με όλους αυτούς τους τύπους, από την δεκαετία του '90 μέχρι σήμερα και δεν ιδρώνει το αυτακι μας. Εδώ θα είμαστε και τώρα και θα τους δούμε.