Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να έχετε ένα όμορφο ΠΣΚ και να μην ξεχνάτε ποτέ πως η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι πολύτιμη ακόμη και όταν οι πολιτικοί μας την κακοποιούν, την χρησιμοποιούν για τα συμφέροντά τους ή ακόμη κι όταν κάποιοι ανεγκέφαλοι πιστεύουν πως στις Δημοκρατίες μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Για να το ξεκαθαρίσουμε. Χούντα και καθεστώτα δεν έχουν χρώματα, ούτε τα ξεχωρίζουμε σε..... αριστερά και δεξιά. Το καθεστώς είναι καθεστώς και η χούντα είναι χούντα.  ΤΈΛΟΣ.

- Τι έγινε κύριε Σπύρου; Καλά κάνετε και έχετε άποψη για το τι πρέπει να γίνει με το τσιμεντάδικο, αλλά δεν απαντήσατε ακόμη για το θέμα που προέκυψε με τον κύριο Θεοφάνη Σπανό ο οποίος είπε ΝΑΙ στην μελέτη για τον Λήλα ποταμό, ενώ εσείς είπατε ΟΧΙ. Θα είναι στο ψηφοδέλτιό σας και ενώ εσείς θα λέτε ΟΧΙ ως παράταξη, αυτός θα λέει ΝΑΙ;;;;;

Κύριε Σπύρου είπαμε να λέμε αλήθειες και όχι να κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας. Θα πάμε μέχρι τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με τέτοια θέματα, τα οποία έχουν να κάνουν με την αξιοπιστία.  Τελικά εξυπηρετούσε και ο Θεοφάνης Σπανός συμφέροντα με την θετική του ψήφο ή μόνο οι άλλοι; Τελικά θα βρείτε το θάρρος για να απαντήσετε; Εμείς δεν το ξεχνάμε και καθημερινά θα το ρωτάμε.

- Χαράς Ευαγγέλια για τους ανθρώπους του στίβου, αφού ο Δήμος Χαλκιδέων ετοιμάζει θετικές εκπλήξεις. Έχουν όλοι οι πολίτες δικαίωμα στην άθληση και φυσικά έχουν δικαιώματα οι νέες και οι νέοι. Η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα, η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη, ο αντιδήμαρχος έργων κύριος Βασίλης Γουρνής, πολύ σύντομα θα έχουν έτοιμη την πρόταση και θα την παρουσιάσουν στους δημότες.

- Τον πρώτο λόγο στην διαμόρφωση αυτής της πρότασης θα την έχουν οι δημότες, θα την έχει η νεολαία και όχι τα μαγαζάκια και τα συμφέροντα. Η νεολαία θα γίνει η σημαία αυτής της δημοτικής αρχής και για την νεολαία θα γίνουν τα πάντα. Γήπεδα και στάδια θα δοθούν για την νεολαία με στόχο τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό και όχι με στόχο το να στήνουν κάποιοι μαγαζάκια και να εξασφαλίζουν έναν ακόμη μισθό.