Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Ένα πολιτικό κόμμα, όταν παίζει μονίμως θέατρο, θα πρέπει να έχει δίπλα του και ηθοποιούς, γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να ανεβάσει παράσταση. Αυτή την εποχή ρόλο πρωταγωνιστή έχει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επαγγελματίας ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης. Τα Συριζόπουλα προσπαθούν να κουκουλωσουν το θέμα με μπούρδες που διαδίδουν..... δεξιά και αριστερά.

- Η κυρία Τσαπανίδου μας είπε πως είχαν ενημερωθεί για το θέμα, αλλά δεν είχαν βρεθεί στοιχεία!!! Πόπη καλά το λαγωνικό σας ο Μπαξεβάνης δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα; Ο ευαίσθητος Αλέξης Τσίπρας δεν μπορούσε να ρωτήσει κάποιον για να τα μάθει όλα;

- Αυτός ο τυπάκος που το παίζει άνδρας και χρησιμοποιεί βία, είναι ένας από εσάς και εσείς καλύψατε τα πάντα. Θα έπρεπε εσείς καημένα Συριζόπουλα να είχατε δώσει το θέμα στην δημοσιότητα έστω το 2022 που λέτε πως το μάθατε, αλλά δεν το κάνατε. Προσέξτε γιατί τον τύπο αυτόν δεν τον κατήγγειλε κάποιος δεξιός. Τον κατήγγειλε πρόσωπο από αυτόν που εσείς λέτε "προοδευτικό". Έτσι δεν είναι Αλέξη;

- Τελικά αυτός που χρησιμοποιεί βία, αν είναι δεξιός πρέπει να πάει φυλακή, πρέπει να διασυρθεί και άλλα τέτοια, ενώ αν είναι του λεγόμενου προοδευτικού χώρου, τότε τον κάνεις ένα καθάρισμα με ΑJAX και τον κάνεις αόρατο.

- Πληροφορίες λένε πως οι προοδευτικοί του ΣΥΡΙΖΑ και οι προοδευτικές οργανώσεις που είναι κατά της βίας και υποστηρίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα προχωρήσουν σε διαδηλώσεις στην Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας και θα πάνε και στις Βρυξέλλες!!!!!

- Μην το πιστέψετε αυτό. Η απάντηση των πολιτών θα είναι μια για τον ΣΥΡΙΖΑ. Να τον μαυρίσουν στην κάλπη με την ψήφο τους οι πολίτες. Μαύρο κατάμαυρο στους δήθεν.