Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είστε καλά στην υγεία σας. Πάμε παρακάτω γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ξεχωρίζει τους βιαστές, τους ανθρώπους που ασκούν βία και τους κατατάσσει "σε προοδευτικούς και άλλους". Οι κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ και μεταξύ αυτών και η Τσαπανίδου, προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας πείσει πως είναι με τα θύματα, αλλά δεν ζήτησε να κοπούν από τα ψηφοδέλτια.....του ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιες οι οποίες πρόσβαλαν τα θύματα.

- Κυρίες και κύριοι να τελειώνουμε. Κανένα κτήνος που σηκώνει χέρι, που βιάζει ή χρησιμοποιεί οποιαδήποτε μορφή βίας, δεν πρέπει να έχει ούτε μια απλή δήλωση υπέρ του.

- Τι σημασία έχει το αν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ την Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ ή κάποιο άλλο κόμμα; Το κτήνος είναι κτήνος.

- Τα πολιτικά πρόσωπα δεν έχουν καμία ασυλία και όταν χρησιμοποιούν βία, όποιας μορφής, όχι μόνο να τελειώνουν πολιτικά, αλλά να είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν τα χρήματα που εισέπραξαν από την τελευταία τους εκλογή στην θέση που κατέχουν.

- Είναι ντροπή να εισπράττει κάποιος βουλευτής, ευρωβουλευτής κλπ χρήματα του λαού και να κρατά την θέση του. Αυτοί οι νόμοι είναι το βολεμα όλων. Ντροπή τους.