Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

..... φαπούλες

 - Τελικά έχουν ή δεν έχουν εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη, εκεί στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου; Αν δεν έχουν τότε γιατί παρέπεμψαν σε αυτή, θέματα που είχαν να κάνουν με τον πρώην δήμαρχο κύριο Θωμά; Γιατί ενώ δεν έχει βγει κάποια απόφασή, προσπαθούν να πείσουν πως οι δικαστές δεν είναι.... σωστοί; Ξέρουν κάτι;

- Φυσικά όταν οδηγείς στα δικαστήρια τον πολιτικό σου αντίπαλο και αυτός αθωωθεί, τότε πρέπει να περιμένεις και τις συνέπειες. Δεν παρακολουθήσαμε την δίκη, αλλά ξέρουμε το πόσο ταλαιπωρήθηκε ο πρώην δήμαρχος κύριος Δημήτρης Θωμάς, όλα αυτά τα χρόνια και κατάφερε να μην λυγίσει και να μην αποσυρθεί από την διεκδίκηση του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

- Πάντως άνθρωποι του κυρίου Μπουραντά αποδεικνύουν καθημερινά το μίσος που έχουν εναντίον αυτών που κάποια στιγμή διαφωνούν μαζί τους. Αυτό συνέβη και στο παρελθόν, αλλά και πρόσφατα. Τελευταίο θύμα τους ο κύριος Πιλάτης ο οποίος ήταν το δεξί χέρι του κυρίου Μπουραντά και τον είχε ορίσει αναπληρωτή δήμαρχο.

- Ο κύριος Μπουραντάς δήλωσε πως δεν θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος, γιατί είναι αρκετά έμπειρος και είδε πως ο Θωμάς αυτή την φορά θα κερδίσει τις εκλογές, αφού από την παράταξη Μπουραντά θα απουσιάζουν βασικά στελέχη.