Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πέμπτη σήμερα και από την Δευτέρα τα κεφάλια μέσα και για τους μαθητές, οι οποίοι σύντομα θα μπούνε στην περίοδο των εξετάσεων. Τελειώνουν και οι διακοπές του Πάσχα και τα παιδιά, από 15 Ιουνίου θα ξεκινήσουν τις .....Καλοκαιρινές διακοπές τους.

- Τι δεν κατάλαβε ο τέως υπουργός, τέως βουλευτής και γενικώς τέως πολιτικός, ο οποίος προσπαθεί τώρα να μας πείσει πως για το καλό μας, θέλει να διοικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και έχει αρχίσει τα τηλεφωνήματα σε Νεοδημοκράτες. Αυτό δεν το θέλει ούτε ο Χριστός, ούτε ο Αλλάχ, ούτε ο Βούδας, ούτε ο Κούδας, γιατί απλά κύριε τέως θα βρεις λίγους Νεοδημοκράτες οι οποίοι θα μπορέσουν να αγαπήσουν κάποιον Ιούδα και μάλιστα αχάριστο και υβριστή της Νέας Δημοκρατίας.

- Θυμόμαστε ένα τραγούδι που έλεγε "όπου κι αν πας, όπου κι αν πας, εδώ παπάς εκεί παπάς". Για να μην γίνουμε λοιπόν παπατζήδες αγαπητέ τέως θα γράψουμε για την τύχη και το μέλλον σου. Στις Περιφερειακές Εκλογές θα συμβούν δύο πράγματα. Πρώτος θα είναι ο Φάνης Σπανός, με περισσότερους από 120.000 ψήφους.

- Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δώσει το χρίσμα στον Αναγνωστάκη, αλλά στον Γκλέτσο, τότε ο Αναγνωστάκης θα πάει στο σπίτι του όπως δήλωσε και δεύτερος θα είναι ο Γκλετσος με περίπου 70.000 ψήφους και κάτω. Αγαπητέ τέως αν δεν κατέβει η Μπατζελή, τότε εσύ θα είσαι τρίτος και καταϊδρωμένος. Αν κατέβει τότε μεταξύ σας θα δώσετε την μάχη για την 3η θέση.

- Αγαπητέ τέως, το έργο το έχουμε ξαναδεί και με κάποιον άλλον στην Περιφέρεια, ο οποίος μάλιστα ήταν περισσότερο δημοφιλής από εσένα. Ήταν ο τέως υπουργός και βουλευτής της ΝΔ κύριος Αθανάσιος Γιαννόπουλος. Τότε είχε πάρει περίπου 47.000 ψήφους με τον Μπακογιάννη να παίρνει 137.000 ψήφους και τον Αποστόλου 62.000 ψήφους.

- Λοιπόν ας μην κουράσουμε τους Νεοδημοκράτες, τους οποίους θέλεις δίπλα σου, ενώ βρίζεις χυδαία το κόμμα που σε ανέδειξε. Θα είσαι τριτοτέταρτος και την 2η Κυριακή θα δείξεις το μίσος που πλέον έχεις για την Νέα Δημοκρατία και τους Νεοδημοκράτες.