Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Έχουμε καιρό να γράψουμε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ, αλλά δεν έχει αλλάξει και κάτι από όσα ξέρατε.
Δυστυχώς τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο και ακούσθηκε πως υπάρχει κίνδυνος η ομάδα να μην εμφανισθεί στο γήπεδο στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΌ.
Εγώ θα έλεγα στους ποδοσφαιριστές να σφίξουν τα δόντια τους και να μην απέχουν. Είναι χωρίς ευρώ εδώ και 3 μήνες και το ξέρουν όλοι.
Ας κατέβουν να αγωνισθούν για τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ και την φανέλα..... του.
Δύο αγωνιστικές έχει μέχρι το τέλος. Την τελευταία αγωνιστική είναι να πάει η ομάδα στην Ζάκυνθο, αλλά δεν το βλέπουμε να πηγαίνει αφού αυτοί που ουσιαστικά ανέλαβαν την ομάδα και είναι υποψήφιοι βουλευτές και υποψήφιος δήμαρχος, τους οποίους και δημόσια ευχαρίστησε η πρόεδρος κυρία Φραντζεσκάκη, δεν θα καλύψουν τα έξοδα.
Πονάει η αλήθεια, αλλά αυτή είναι.
Δυστυχώς ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από το Καλοκαίρι έπεσε στα χέρια ανθρώπων οι οποίοι έβαλαν την πολιτική, πάνω από την ιστορία του και να τα αποτελέσματα.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πληρώνει το μάρμαρο, αλλά θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη και αυτοί που κινούσαν τα νήματα από πίσω. Οι κομματικοί υποψήφιοι βουλευτές και δήμαρχοι, ας βγούνε στο φως. Αν δεν το κάνουν, τότε να είναι βέβαιοι πως θα τους βρει το μαύρο στην κάλπη.