Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Καλημέρα - Χριστός Ανέστη

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά και πάντα με υγεία.  Απέμειναν 33 μέρες και η σημερινή και θα μάθουμε το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών. Ας κάνουν κάτι λοιπόν αυτοί οι οποίοι θα πρέπει να βρούνε τις αιτίες της ήττας τους, ώστε να ετοιμάσουν και τις δικαιολογίες, αφού από νωρίς το βράδυ της Κυριακής 21/05/2023 θα πρέπει να λένε αυτά που συνήθως λένε στα.... τηλεοπτικά πάνελ.

- Ένας χαμός θα γίνει και φανταστείτε αυτούς οι οποίοι όχι μόνο δεν θα είναι με τους νικητές, αλλά θα είναι και εκτός Βουλής!!!!! Αυτός ο κίνδυνος δεν επηρεάζει καθόλου την εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Πόπη Τσαπανίδου, η οποία λέει τα δικά της καθημερινά, αλλά τα λέει εκ του ασφαλούς, αφού εξασφάλισε θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και θα εκλεγεί, χωρίς να χρειαστει!!!!!

- Ότι ναναι γράφει στο fb ο γιατρός κύριος Μαρκόπουλος με στόχο έναν και μόνο. Να δημιουργήσει θέμα στον Περιφερειάρχη κύριο Φάνη Σπανό, αλλά και στην δήμαρχο Έλενα Βάκα. Θα θεωρήσει προφανώς νίκη του, το να μην εκλεγούν ο Φάνης και η Έλενα. Αυτός θα ξεπεράσει εύκολα την ήττα του και το ότι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι στις δύο πρώτες θέσεις ώστε να πάει στην Β' Κυριακή. Θέλει να χάσουν η Έλενα και ο Φάνης.

- Αλήθεια δεν πρέπει κάποιος να θυμίσει στον κύριο Μαρκόπουλο πως όσες φορές ήταν υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ, ήταν πάντα δεύτερος και ποτέ πρώτος; Δεν πρέπει να θυμίσει κάποιος στον γιατρό πως οι βρισιές προς τον Φάνη, προσβάλλουν ανθρώπους οι οποίοι τον στήριξαν στην Εύβοια;

- Κύριε Μαρκόπουλε, οι Νεοδημοκράτες σε όλοι την Περιφέρεια Στερεάς δεν ξεχνούν ποτέ, το ότι δεν τους "πούλησες" μόνο μια φορά.