Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

....... μικρά, μικρά

 - Επένδυση είναι η κάθε εκλογική αναμέτρηση και ο κάθε υποψήφιος πρέπει να επενδύσει για να έχει κάποια επιτυχία, μικρή η μεγάλη. Υπάρχουν οι υποψήφιοι της πρώτης γραμμής οι οποίοι επενδύουν σε ανθρώπινο δυναμικό και χρήμα για την επικοινωνιακή τους πολιτική, υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι είναι υποψήφιοι από υποχρέωση ή για να έχουν να λένε πως.... έχουν σχέση με τα κοινά.

- Σε αυτές τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές θα έχουμε πολλές διαφοροποιήσεις. Οι υποψήφιοι θα ερωτηθούν για πολλά και δεν θα μπορέσουν να πετύχουν κάτι, κάνοντας μαύρη και αρνητική προπαγάνδα.

- Οι υποψήφιοι δήμαρχοι να ξέρουν πως τα λάθη της κάθε δημοτικής αρχής, τα γνωρίζουν οι δημότες και δεν περιμένουν να τους τα πούνε άλλοι. Περιμένουν να ακούσουν τις δικές τους προτάσεις και όχι όνειρα και φαντασιώσεις.

- Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι επενδύστε σε προτάσεις και όχι σε μπούρδες και στα λάθη των άλλων. Τώρα υπάρχουν και δεδομένα. Είδατε τι έπαθε ο Τσίπρας και ο Ανδρουλάκης σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις. Δεν έχασαν απλά, αλλά κατάντησαν να λένε πως διεκδικούν όχι την πρώτη, αλλά την δεύτερη θέση!!!!!!!