Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Είμαστε κι εμείς καλά και πιστεύουμε πως μέχρι 10 Ιουλίου θα έχουμε τελειώσει με το πρόβλημα υγείας και θα είμαστε εδώ για να δώσουμε μαζί την μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών την 2η Κυριακή του Οκτωβρίου 2023. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους, για..... το ενδιαφέρον σας και για τις ευχές σας.

- Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω και κάποιους φίλους του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ, οι οποίοι μου είπανε πως η ομάδα πρέπει να βοηθηθεί από όλους για να μπορέσει να σταθεί στα ποδια της. Δεν διαφωνώ καθόλου και να είναι σίγουροι πως θα βοηθήσω, αν διαπιστώσω πως δεν πάει πάλι να γίνει μία από τα ίδια.

- Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορέσω να βοηθήσω, αν στην ομάδα υπάρξει και πάλι ανακύκλωση των ίδιων προσώπων, οι οποίοι έχουν ως αρχή την πολιτική καφενείου και ως χόμπυ να μεταφέρουν σε τρίτους αυτά που συζητούν στο ΔΣ.

- Παραιτήθηκε ο Αλέξης και ο κύριος Γιώργος από το Μπούρτζι μας τον παρουσίασε ως Θεό. Πληροφορίες λένε πως θα πάει στον ιερέα του Αγίου Νικολάου (Μπούρτζι) και θα του ζητήσει να ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε να τον ανακηρύξουν άγιο!!!!!!!

- Πείτε ότι θέλετε για τις δημοτικές εκλογές στο δήμο Χαλκιδέων. Στο τέλος κάποιοι θα πιούνε το πικρό ποτήρι της ήττας και θα διαπιστώσουν πως όσο λαδακι κι αν πέσει στα παπαγαλάκια, δεν θα πετύχουν τίποτα, αφού αυτά έχουν γενικώς τσαλακωθεί και είναι εκτός μάχης.

Καλό 3ημερο να έχετε και καλή επιτυχία στις αθλήτριες και τους αθλητές που πάνε Πάτρα για τους πανελλήνιους στίβου Κ18.