Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Σε κάποιους δεν άρεσε η κυβέρνηση, γιατί είχε προσωπα που δεν ήταν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ στο παρελθόν, σε κάποιους δεν άρεσε γιατί δεν είχε τον κολλητό τους και σε κάποιους δικούς μας επειδή δεν είχε κάποιον από την Εύβοια. Γούστα είναι αυτά κύριοι, αλλά την ευθύνη της επιλογής την έχει ο πρωθυπουργός και όχι....κάποιος άλλος.
 Η κυβέρνηση θα κριθεί συνολικά στις επόμενες εκλογές, από το έργο της και ατομικά κάθε μέρα ο κάθε υπουργός και υφυπουργός, από τον πρωθυπουργό.
Ο πρωθυπουργός κύριος Μητσοτάκης κρίθηκε από τον λαό και οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε πως τα πήγε πολύ καλά.
Αυτοί που σήμερα έβγαλαν γλώσσα και λένε διάφορα επειδή δεν έχουμε κάποιον από την Εύβοια στην κυβέρνηση, ας μη λένε πολλά, γιατί ξέχασαν τι έλεγαν προεκλογικά και τι πόλεμο έκαναν εναντίον του τότε υπουργού κυρίου Σίμου Κεδίκογλου.
Εσείς οι δύο κύριοι ξέρετε καλά ποιόν στηριξατε και ήταν δικαίωμά σας, αλλά δεν είχατε κανένα δικαίωμα να ρίχνετε λάσπη στον κύριο Κεδίκογλου, επειδή δεν σας μοίρασε χρήμα η επειδή δεν είχε το παιδί σας στο γραφείο του.
Ο Σίμος σας κέρδισε και είναι πάλι βουλευτής. Ο πρωθυπουργός θα κρίνει αν κάποια στιγμή θα τον πάρει στην κυβέρνηση.
Επειδή δηλώνετε Νεοδημοκράτες, να ξέρετε πως ένας, "εντάξει" Νεοδημοκράτης δεν ασκεί κριτική στο fb γιατί έτσι κάνει κακό στο κόμμα.
Παρεμβαίνει στα όργανα ακολουθώντας τις διαδικασίες.