Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Είπαμε χαλαρά και συνεχίζουμε χαλαρά. Πάντως κάποιοι δεν λένε να κόψουν τις μπούρδες τους και συνεχίζουν να προκαλούν. Ηρεμήστε κύριοι και μην παριστάνετε τους κομματικούς παράγοντες, γιατί δεν θέλουμε να αρχίσουμε να γράφουμε. Να ξέρετε και κάτι ακόμη, είναι άλλο το καλό παιδί, άλλο το πάμε για κρασάκι, άλλο η διασκέδαση και άλλο...... το να υπηρετείς ένα κόμμα.

- Ας σταματήσουμε εδώ και θα παρακαλούσαμε τους κυρίους που προκαλούν και ζητούν διαγραφές, να σταματήσουν γιατί κανείς δεν τους δίνει σημασία. Αν τους έδινε θα είχαν και κάποιο ρόλο και όχι αυτόν της γλάστρας.

- Έσκασε μια πληροφορία λίγο πριν τα μεσάνυχτα, αλλά δεν μπορούμε να την διασταυρώσουμε, αφού με τους Συριζαίους δεν έχουμε και τις καλύτερες των σχέσεων. Τι λέει η πληροφορία; Λέει πως η κυρία Έλενα Ακρίτα η οποία εκλέχθηκε με το επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, θα παραιτηθεί, για να έρθει στην θέση της η κυρία Παρθένα Τσαπανίδου η οποία δεν εκλέχθηκε. Μπράβο σας κυρία Ακρίτα αν η πληροφορία είναι σωστή.

- Τι λέτε; Από πότε ο πρωθυπουργός θα πρέπει να ρωτάει ένα μέλος μιας ας πούμε κομματικής οργάνωσης, για τον ποιον θα κάνει ή όχι υπουργό; Έχουμε ξεφύγει τελείως; Τι σχέση μπορεί να έχει η συγκρότηση μιας κυβέρνησης, με τα θέλω του καθενός;

- Να το κλείσουμε το θέμα εδώ, γιατί όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει να ξανακαθισουμε στα κομματικά θρανία. Κύριοι, άλλο το κόμμα και άλλο η κυβέρνηση. Εμείς εκλέγουμε βουλευτές και ο πρόεδρος ορίζει την κυβέρνηση.  

- Έχουν θρήνο στον ΣΎΡΙΖΑ αλλά στο ΠΑΣΟΚ έχουν πλάκα. Θεωρούν πως αυτοί έχουν κερδίσει τις εκλογές και δεν λένε να σταματήσουν τα γλέντια. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ο Ανδρουλάκης γινόταν πρωθυπουργός!!!!!!