Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο με υγεία. Καλό μήνα .Καλή επιτυχία και στους αθλητές στίβου οι οποίοι συμμετέχουν από αυτή την ώρα, μέχρι και αύριο Κυριακή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 στην Πάτρα. Πιστεύουμε πως κάποια παιδιά μπορούν να είναι στα μετάλλια, αλλά σε τέτοιους αγώνες ακόμη και στην 8άδα..... να είναι, θα είναι καλό.

- Η δήμαρχος Έλενα Βάκα ανακοίνωσε χθες και επίσημα την υποψηφιότητά της και ζήτησε την στήριξη των δημοτών.Η ανακοίνωση αυτή έχει την σημασία της και μόνο τυχαία δεν έγινε τούτη την στιγμή. Έχουν πλάκα πάντως αυτοί που προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας πούνε πως ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής της ΝΔ είναι απέναντι στην Δημοτική παράταξη της κυρίας Βάκα!!!!!!

´- Να προσέχουν στο τι λένε και τι γράφουν, γιατί πάλι θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα. Όχι μόνο η ΝΔ στηρίζει την παράταξη της Δημάρχου, αλλά και άλλα κόμματα. Τα πρόσωπα που θα είναι στο ψηφοδέλτιο είναι εγγύηση για την νίκη και θα δούμε αν αυτή έρθει από την Α' Κυριακή.

- Ο Αλέξης όπως γράψαμε σε λίγο θα αγιασει, αφού το λιβάνι από κάποιους Συριζαίους πέφτει με το λίτρο. Έχουμε μια απορία. Τόσο καλό που μας τον παρουσιάζουν, προσπαθούν να μας πούνε πως κάναμε λάθος. Μία φορά λάθος τον Ιούλιο του 2019, μία φορά τον Μάϊο του 2023 και μια φορά τον Ιούνιο του 2023;;;;; Κύριοι αυτό δεν είναι λάθος των πολιτών, αλλά ήταν λάθος, από πάνω μέχρι κάτω ο ίδιος ο Αλέξης....

- Ακούμε πολλά και διάφορα και κάποιοι λέει φτάνουν μέχρι και τις μηνύσεις, εναντίον ανθρώπων που είχαν άποψη. Στην πολιτική η μήνυση είναι το έσχατο μέσον και όχι αυτό που κάποιοι το χρησιμοποιούν για να απειλήσουν ή να φοβίσουν άλλους.

- Εμείς πάντως δεχόμαστε τα πάντα, ακόμη και μηνύσεις.